Årsaker til en Slipping Transmission

En vanlig bil mekanisk problem er en sklir, eller feil engasjerende, automatgir. En slipping overføringen skjer når en overføring er utstyr sett ikke klarer å engasjere eller synkroniseres korrekt. Dette reduserer evnen til å kjøre bilen og kan føre til for tidlig automatgir fiasko hvis ikke korrigert omgående. Lav Automatic Transmission Fluid Nivå

En av de vanligste årsakene til en slipping overføring er en lav automatgir væske nivå. Automatgir væske er ansvarlig for å gi den hydrauliske, eller væske, tvinge nødvendige for å drive den interne driften av en automatisk girkasse. En lav overføring væske nivå reduserer det hydrauliske trykket nødvendig for å riktig skifte og betjene automatgir utstyr settene, noe som kan rutinemessig føre til overføring tannhjul til å skli ut av plass eller skifte uberegnelig.
Dirty Transmission Filter

Et skittent og /eller tett automatgir filter kan hindre normal flyt av automatgir væske gjennom en automatisk girkasse og føre til at overføring å skli. Tilstrekkelig, fri overføring væskestrømmen nødvendig for optimal drift og funksjon av en automatisk girkasse, herunder funksjon av overføring band og instrumenter, to overføring komponenter som rutinemessig forårsaker overføring glidning.
slitt Transmission Bands

En automatisk girkasse bruker en serie av små, gummierte overføring band å synkronisere overføring utstyr drift. Disse gummi band er laget for å vikle rundt hver enkelt overføringen utstyr synkronisere bevegelsene mellom hvert gir sett. Den automatiske overføring væske gir væsken makt for å skifte girene, overføring band forankrer hver utstyr satt sammen og la den skiftende tannhjul til å arbeide i samklang. Slitt eller skadet overføring band kan tillate slakk å utvikle rundt overføring tannhjul, en tilstand som kan føre til at overføring tannhjul til å skli ut av plass.
Feil Momentomformer Action

En automatisk girkasse bruker en spesiell pumpe kalles en torque converter å pumpe og presse automatgir væske gjennom hele automatgir system. En momentomformer er nødvendig for i tilstrekkelig grad å trykksette overføring væske for å gi den presser handling som kreves for å forskyve overføring tannhjul og for å opprettholde overføringsoperasjonen. En defekt momentomformer hindrer alvorlig automatgir væske pressurization og kan føre til en overføring til å skli ved å tillate overføring tannhjul til å skli ut av plass eller betjene uberegnelig.
Maladjusted Transmission Bands

For en automatisk girkasse å skifte riktig og funksjon innenfor normale grenser, må dens overføring band justeres til fabrikk-spesifikke retningslinjer. Overføring band som er for stramt kan føre til for tidlig overføring utstyr slitasje og føre til bandet brudd; overføring band som er for løs kan føre til overføring utstyr glidning og en freewheeling situasjon der en overføring utstyr unnlater å engasjere seg skikkelig. Løse overføring band redusere den operasjonelle kraften i en automatisk girkasse, og i tillegg til å forårsake en slipping overføring, kan føre et kjøretøy er motoren jobbe hardere for å gjøre opp for den defekte overføring funksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63994.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer