Slik feilsøker en 2002 Ford Explorer

The Explorer er en mellomstor SUV laget av Ford Motor Company. The Explorer ble en av de mest populære SUV noensinne laget på midten av 1990-tallet. Til tross for dette , hadde Ford Explorer noen alvorlige sikkerhetsmessige problemer som fører til en rekke tilbakekallinger . Det var flere kjente feil , en å være en defekt dekk problem som viste seg å være dødelig for enkelte drivere. Men det var et par andre sikkerhetsmessige problemer som du må løse for å sikre fortsatt sikker kjøring. Instruksjoner
en

Sjekk heisen gate. The Explorer ble produsert med defekte konsoller på heisen gate stempler. De kan komme løs fra glasset og potensielt knuse bakvinduet . Konsollene kan repareres eller erstattes av en Ford forhandler uten kostnad.
2

Kontroller dekkene for gamle Firestone eller Bridgestone dekk . 2002 Ford Explorer var utstyrt med Firestone dekk fra fabrikken. Noen av disse dekkene var defekt, og blåste ut under normal kjøring . Disse dekkene kan erstattes av en autorisert Ford -forhandler .
3

Kontroller innvendig lys på din Explorer kjører bord . Det elektriske anlegget er utsatt for korrosjon fra salt i nordlige statene , noe som kan resultere i en kort . Hvis ledningene kort , vil lysene ikke fungerer, men ledningene selv ofte overopphetet og kan smelte stigbrettet eller forårsake en strukturell brann . Dette elementet kan skiftes ut eller betjenes av en Ford forhandler under en tilbakekalling uten kostnad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64094.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer