Slik feilsøker det elektriske systemet i en Kia Spectra

Kia Spectra er en liten rimelig sedan som tilbyr en anstendig tur. Det elektriske systemet er bedre enn noen, men kan gi et problem eiere eller to, spesielt med de eldre modellene. Med en grunnleggende kunnskap om hvor alt er og litt tid, kan du løse problemer i Kia elektriske systemet. Du trenger
Digital volt ohm meter (DVOM)
Vis flere instruksjoner
en

Bytt ut batteriet når det er nødvendig, men sørg for at du matcher den til samme wattstyrke av eksisterende batteri. Kia er konfigurert for en bestemt wattstyrke, hvis du går over eller under det, kan du føre til alle slags problemer med det elektriske anlegget
2

Track ned utbredt komponent strømbrudd.. Hvis batteriet og dynamoen sjekke ut, kan det være et problem med strømmen modulen eller datamaskin.
3

Prøv først å skifte ut batteriet i senderen hvis knappene for å åpne døren eller på panikk-knappen eller bagasjerommet knappen fungerer ikke. Hvis et nytt batteri ikke gjøre triks, prøv å kontrollere kostnader i nøkkelen sender med en digital volt ohm meter (DVOM). Hvis alt stemmer, kan det hende at senderen trenger omprogrammering.
4

Hook bilen opp for å få problemet koden når du har et elektrisk problem som har deg skrape hodet og lurer på hvor du skal begynne. Problem koder gi deg heads up. Spesielt kan problemet koder henvise deg til ulike sensor feil, enten det er oksygen sensor eller andre sensorer. Kia Spectra synes å ha en sensor for alt.
5

bære rundt på forskjellige størrelse sikringer at Spectra krever. Du vet aldri når en sikring vil blåse. Hvis du har sikringer tilgjengelig, er det en rask løsning og du er tilbake på veien på kort tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63838.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer