Symptomer på overlading en Dynamo

En bilens dynamo tjener to formål i riktig bruk av bilens elektriske system. En riktig drevet dynamo vil holde kjøretøyets batteri i en fullt ladet tilstand, og det vil levere elektrisk kraft til drift av kjøretøyets tilbehør som det er nødvendig. Selv om en svak dynamo produserende utilstrekkelig strøm er mer vanlig, er det også mulig for for mye strøm som skal produseres. Høy Gauge Reading

overlading dynamo vil føre til at voltmeter på bilens dash å lese en altfor høy spenning som kan eller ikke kan variere med turtallet. Normale målinger bør være høyt ved oppstart, og deretter slå inn i normalområdet. En overlading dynamo, vil imidlertid føre til at måleren til å forbli i høy posisjon etter første oppstart.
Lavt batterinivå Elektrolytt

lavt batteri elektrolytt nivåer er et tegn dynamoen overlading av batteriet, og er et resultat av den varme som dannes av overlading forårsaker at elektrolytten til å fordampe. Som elektrolytt er oppbrukt, reduserer batteriets evne til å holde en elektrisk ladning, noe som resulterer i mer varme og mer elektrolytt tap.

Burnt pærer

overlading dynamo kan føre til frontlykter og baklykter tidlig blåser ut alene eller i tandem. Andre utbrenthet symptomer på en overlading dynamo gjentas blåst sikringer, dash og interiør lys blåser ut og lys blir svært lyse når turtallet øker.
Batteri Varme

Overcharging av batteriet ved en defekt eller feil dynamo vil resultere i at batteriet nå en overladet tilstand. Når overladet, kaster platene inne i batteriet materialet og mister sin evne til å holde elektrisitet. Batteriet motstår videre lading, og det overskytende elektrisk ladning bygger seg opp og blir sendt ut som varme. Dette har den effekten at hele batteriet kjennes varm å ta på etter at motoren har vært i gang.
Hovne Batteri

Et batteri bli overladet ved en feil dynamoen vil skape unormale mengder av hydrogengass. Hvis batteriet er dårlig ventilert, eller er en fullstendig forseglet type, kan en slik oppsamling av hydrogengass føre til at sidene eller toppen av batteriet svulmer utover, fordreining batteriets casing.
Seeping Battery

Seeping eller lekkasje oppstår når en dynamo overpris bilens batteri og hydrogengass bygger seg opp inne i batteriet, og tvinger elektrolytt ut av batteriet gjennom ventiler eller rundt ventilhettene. I alvorlige tilfeller kan batterihuset skulle sprekke eller utvikle lekkasjer, slik at flytende elektrolytt for å lekke ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63698.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer