Hvordan diagnostisere en lekker Radiator

En lekker radiator kan føre til en rekke problemer . For det første hjelper radiatoren i bilen for å flytte varmen vekk fra motoren . Som navnet antyder , utstråler den varmen som genereres inne i motoren . Dette bidrar til å hindre at de indre komponentene i motoren fra den festes til hverandre fra de høye temperaturene som oppstår i løpet av for-brenningssyklus . Hvis du legger merke til vanntemperaturmåler fungerende opp i bilen din , men kan det være lurt å prøve å løse problemet ved å se på om din radiator kan være utett . Instruksjoner
en

Åpne panseret og sjekke kjølevæsken på tanken. Kjølevæsken i beholdertanken bør være mellom øvre og nedre merker på siden av tanken .
2

Check for grønn væske på bakken under fronten av kjøretøyet, særlig av radiatoren. Kjølevæske er grønn, så hvis du ser noen grønne pytter , er dette en klar indikasjon på at radiatoren lekker .
3

Start motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur . Hvis vannet temperaturmåleren stiger mer enn halvveis opp på måleren , kan du ha en lekker radiator . Den høye temperatur er forårsaket av lite kjølevann nivåer. Hvis vanntemperaturen stiger inn i den røde sonen på vanntemperaturmåler , slå av motoren . Dette er en sterk indikasjon på at du har en lekkasje i radiator eller kjølevæske system .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64154.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer