Parasittiske Bil batteriet tappes Årsaker

Bil elektriske systemer var en gang så enkelt. De hadde en switch (tenningsnøkkelen), en tenning, dash lys og kanskje en elektrisk drivstoffpumpe. Alt annet var opp til sjåføren å slå av og på. Nå, elektriske systemer er en hengemyr av komponenter, releer og knutepunkter, som alle tilbyr noen mulighet for parasittiske batteri uavgjort. Lights

Den klart vanligste årsaken til parasittiske batteriet tappes er bilens lys. Lyspærer kan tegne en overraskende mengde strøm, spesielt bagasjerommet lys og bremselys, som vanligvis er der problemet ligger. Funksjonsfeil trunk lysene er spesielt problematisk, men er vanligvis ledsaget av en alltid-på "bagasjerommet på gløtt" lys på dashbordet. Prøv å fjerne lyspæren og se om problemet forsvinner.
Bilder Dynamo Diodes

En dynamo inneholder flere dioder som fungerer som en slags enveis ventil for elektrisitet. Disse diodene sikre at dynamoen er alltid lader batteriet og aldri tegning fra det (husk, en dynamo er bare en elektrisk motor som kjører i revers, så det er mer enn i stand til å rute strøm bakover). Problemet er ganske lett å diagnostisere, en dynamo er dioder er delvis ansvarlige for å konvertere sin vanlige A /C (vekselstrøm) utgang til D /C (likestrøm) utgang. For å sjekke om det lekker dioder, koble en digital multimeter på batteripolene og se etter en A /C kostnad. Hvis batteriet får et beløp av A /C makt, er det dynamoen er dioder lekker og du må erstatte det.
Stikker releer

Moderne biler kan har dusinvis av releer (brytere som bruker lite strøm krets for å lukke en høyere makt krets). Disse releer har et lite stykke fjærstål inni dem som kan slites ut og holde over tid, slik at den høye strømstyrken kretsen lukket og trekker strøm. Drivstoffpumpe, ABS (blokkeringsfrie bremser) modul, og Tåkelys foran releer er de vanlige synderne, så du bør vurdere å trekke dem først og se om problemet vedvarer.
Computer Draw

Mange av bilens datamaskiner (aka "moduler") egentlig aldri slått av. Det er alltid litt strøm gjennom dem, noe som kan være et alvorlig problem når man tenker på hvor mange moduler de fleste moderne biler har. Motorkontrollmodulen (ECM), overføring /drivverket kontroll modul (PCM), anti-bremsesystem modul (ABS), elektronisk fjæring kontroll modul, chassis kontroll modul og nøkkel-less entry modulen kan funksjonsfeil når som helst, trekker strøm i en liten, men konsistent måte. Selv om alle disse er laget for å gå inn i en slags strømsparende "sleep mode" (akkurat som en PC), kan noen av dem utvikle et tilfelle av søvnløshet og være oppe hele tiden. Den eneste måten å diagnostisere en alltid-på-modulen er å sjekke strømforbruket på batteriet (med bilen off) og sjekke det opp mot hva instruksjonsboken sier det skal være. De fleste biler vil trekke en konstant 50 mA (milliampere) av strøm, men noen nye biler kan kjøre så mye som 100 mA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63703.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer