OTC evap System Tools

OTC Tools spesialisert seg på diagnostikk, service og vedlikehold verktøy for ulike bransjer, inkludert bilindustrien. Det er et datterselskap av SPX Corporation, som har hovedkontor i Charlotte, North Carolina, men skip sine produkter over hele verden. Den fordamping utslippskontroll (EVAP) system på bilen din fanger opp og lagrer damper skapt av for mye drivstoff i EVAP system. OTC Tools lager verktøy for å hjelpe deg å finne og fikse evap systemproblemer. Alle disse verktøyene er for fagfolk eller mekaniker butikker. Lekkasje Tamer

lekkasjen Tamer Plus EVAP hjelper du leser evap diagnostiske feilkoder (DTC) på både innenlandske og utenlandske lette lastebiler og biler. Den bruker UltraTraceUV fargestoff til å finne lekkasjer i systemet, og den oppfyller Original Equipment Manufacturer (OEM) test krav. Den ble designet i samarbeid med General Motors (GM), Ford Motor Company og Daimler Chrysler. The Leak Tamer Plus EVAP veier 17 pounds, og dens dimensjoner er 23 inches lang med 18 inches bred med 9,5 inches høy. Den er kompatibel med alle OTC LeakTamer tilbehør.
A /C System

A /C System Component Flusher hjelper deg skylle EVAP system, linjer og kondensatorer. Den bruker en lukket krets loop for å flytte løsemiddel gjennom apparatene. De løsemiddel beveger seg gjennom et utskiftbart filter, før den returnerer til lagerskip. Filteret på dette systemet er laget av kull, for å redusere lukt. De flytende beveger seg gjennom systemene via en pulserende handling. Dette systemet leveres med adaptere som passer 1/4-tommers bluss og 3/8-inch utkoblingshettene beslag.
LeakMaster

LeakMaster gassutslippene System Tester hjelper du finne lekkasjer i din EVAP system, og du også kan bruke dette systemet for å finne lekkasjer i støvsugere, dashbordet, eksos og veivhuset. Den vil også finne luft, vann og oljelekkasjer. Dette verktøyet er kompatibelt med forskjellige modell utenlandske og innenlandske kjøretøyer. Den kommer med en full lading av UV løsning som du kan fylle opp når du går tom.
Portable inspeksjon

Portable Inspection Enclosure gir deg et mørkt område ved inspeksjon motoren din, og det tillater deg å kjøre tester på EVAP system. Den leveres med UV fargestoffer for å lokalisere problemer med motorolje, kjølevæske, air condition-systemet og overføring. Det kjører crossfire og tenning spor for å finne ut om noe er galt med tennplugger. Portable Inspection Enclosure også gir deg et trygt sted å arbeide i dårlig vær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66673.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer