Slik feilsøker CJ5 Vindusviskere

The CJ5 er en av en lang rekke Jeeps, den første i linjen ble innført i 1940. Det er godt å vite hvordan å fikse vindusviskerne i alle kjøretøy. Hvis du finner deg selv sittende fast ute på veien i en regnstorm med ødelagte vindusviskere, vil du ikke være i stand til å drive din CJ5. Du kan feilsøke CJ5 vindusviskerne fra hjem selv uten å måtte ta bilen hele veien til forhandleren. Du kan gjøre denne jobben i omtrent en halv time, og ingen spesielle verktøy er nødvendig. Du trenger
Glass renere
Cloth
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og se på motoren for vindusviskerne. Hvis ledningene som forbinder batteriet er løs, vil de må justeres slik at de er stramme. Sjekk koblingen som forbinder motor og viskerarmer også å sørge for at det ikke er noen problemer der. Det kan være noe galt med pluggen som kobler motoren til batteriet. Motoren og pluggen kan både bli erstattet.
2

Sjekk at sikringen fungerer. Åpne sikringspanelet dekselet på førersiden dash under rattstammen. Finn vindusvisker sikring på diagrammet på innsiden. Sikringen kan noen ganger bli vurdert bare ved å trekke den ut med sikringen avtrekker for å se om det er brent. Det kan se helt normal, imidlertid. Bytt ut sikringen uansett, bare for å sørge for at det er ikke problemet.
3

Rengjør viskerarmer, blader og frontruten grundig med et rengjøringsmiddel for glass og en klut. Hvis noen av disse er for skittent, de kunne være kilden til problemet.
4

Finn ut gjennom en auto deler butikken eller katalog hvor du skal kjøpe nye vindusviskerne. Det beste er å erstatte alle de visker deler, i tilfelle det er et problem med noen del av bladet system.
5

Vurdere viskerarmer for skader. De vil ikke fungere riktig hvis det er problemer med fjærene eller armer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67357.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer