Slik feilsøker en traktor Fuel Gauge

En bensinmåler på en traktor fungerer på samme måte som en bil bensinmåler. Det viktigste å huske er at måleren og senderenheten må være et matchet par. For eksempel, en Chevy måle og senderenheten er begge opererer i null-til 90-ohm rekkevidde. Det finnes flere forskjellige målere og sender enheter slik, med mindre begge blir erstattet, må driftsområdet bli funnet for en skikkelig indikasjon. Du trenger
Volt og ohmmeter
Fastnøkkelsett
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Slå tenningen på. Trykk på negative ledelsen på voltmeter til god jord og berøre hver side av sikringene med positiv ledelsen av voltmeter for å se etter blåst sikringer. Erstatte noen sikring som ikke viser effekt på begge sider av sikringen.
2

Sjekk for 12 volt til baksiden av bensinmåler på terminal merket BAT + ved å berøre den positive ledningen av voltmeter til BAT + og negative fører til god jord. Se etter en åpen (brutt) ledningen mellom måleren og sikring hvis det ikke er strøm.
3

Se etter løse tilkoblinger på baksiden av måleren. Måleren skal ha en god jord som går fra den negative pol til jord. Sette en av ohmmeter sin fører på den negative terminalen og den andre på en god jord. Det skal ikke være noen motstand. Hvis det er motstand, reparere bakken.
4

Sjekk om makten på senderenheten. Det bør være 12 volt. Kontroller grunnen til rammen for resistens med ohmmeter. Hvis det er strøm på sender og en god jord og måleren fortsatt ikke fungerer, er avsender dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64202.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer