GMC Sierra Transmission Problemer

The GMC Sierra er ett kjøretøy på General Motors ' linje av pick -up trucks . I 2011 kom lastebil i tre modeller: 1500 , Hybrid og Denali. Gjennom sine år med produksjon har Sierra sett flere overføring klager og problemer. Identifikasjon

Forbruker beskyttelse og tilbakemeldinger nettsteder har identifisert komplikasjoner med en rekke Sierra år - modeller . Dette inkluderer, men er ikke begrenset til 1999 , 2001 og 2005 modeller . Men det er den 2005 Sierra som så offisielt minnes på grunn av overføringen.
2005

Noen 2005 Sierra 1500-tallet ble tilbakekalt på grunn av problemer med girkassen og aksel sektor. Bolten forbinder akselen til utstyret ble funnet å være problematisk. I tillegg ble noen 2005 automatgir Sierras tilbakekalt fordi ulike komponenter av overføringen , for eksempel girspaken , ikke oppfyller sikkerhetsstandarder utstedt av Federal Motor Carrier Safety Administration. Skiftet mønster indikator på 2005 manuelle girkasser var også en som omfattes av tilbakekallingen .
Hensyn

I noen 2001 Sierras , gjorde fartsmåleren ikke fungere korrekt. Også var 2001 manuell Sierras funnet å ha en parkeringsbrems problem hvis de ble utstyrt med enten PBR eller TRW system . 2011 Sierras er underlagt minnes på grunn av låsing av bakakselen. Mens sistnevnte er ikke en overføring problem , kan det være lett å feiltolke det som sådan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67371.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer