Hvordan finne en lastebil ved VIN

Det kan være vanskelig å spore opp et bestemt kjøretøy. Hvis du lovlig eier en manglende lastebil eller er en co-signer på et lån, men vet ikke hvor bilen er, kan du være i stand til å bruke bilens kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) for å hjelpe deg innskrenke sin plassering. Hvis du har en annen grunn til å lokalisere bilen, kan du fortsatt finne den staten der kjøretøyet er lovlig registrert og kan være i stand til å finne den ved hjelp av det som utgangspunkt. Du trenger
Kjøretøy identifikasjonsnummer
Vis flere instruksjoner
en

Locate lastebilens Vehicle Identification Number. Det vil bli plassert på kjøpet papirarbeid, forsikring dokumenter, registrering informasjon og lastebilens tittelen, i tillegg til å være stemplet på en plate festet til lastebilens dashbordet.
2

Bruk VIN å få et kjøretøy historie rapportere på lastebilen. Du kan få et kjøretøy historie rapport fra flere ulike selskaper, inkludert AutoCheck og CarFax. Standarden Rapporten inneholder vanligvis informasjon om stat og fylke der kjøretøyet er for tiden registrert eller sist var registrert. Du vil motta rapporten i løpet av minutter etter at du legger inn VIN.
3

Identifiser den siste plasseringen lastebilen ble registrert i. Gå til den lokale Department of Motor Vehicles i dette området og gi bevis på at du er den juridiske eier eller en av de juridiske eierne av lastebilen. Be om DMV beliggenhet informasjon for lastebilen.
P Hvis du ikke er den juridiske eieren av lastebilen, vil du bli begrenset til stedsinformasjon fra kjøretøyet historie rapporten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66011.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer