1985 BMW 535i Feilsøking

The 1985 BMW 535i var en sporty mellomstore sedan som fulgte med en turboladet sekssylindret at drevet en rear-wheel-drive drivverk. Det og 335 sementert BMW plass som den sporty tyske auto merkevare med sine nær perfekt balanse og best-in-class håndtering. Men de hadde fortsatt problemer med påliteligheten, spesielt hvis vedlikeholdsintervaller var savnet. For best resultat bør BMWs har sine væsker endret dobbelt så mye som anbefalt av fabrikken. Instruksjoner
en

Engage i nødbremsen og åpne panseret på 535i. Inspisere boltene som holder turboen på plass over motoren. Turboladeren er boltet på til eksos manifolder med fire bolter, hvis bare én bolt er skåret da det kan føre til et trykktap og unormal turbo overspenning. Kontroller at luftinntaket røret er fast festet til forsiden av turboladeren. Hvis den er løs eller hvis O-ring klemme har blitt korrodert, så det kan også føre til ujevn turbo overspenninger.
2

Se på forstillingen for eventuelle sprekker i kontrollgruppene. Kontrollarmene bidra til å holde hjulene på plass og gir et rammeverk for coilover struts. Hvis kontrollgruppene begynner å sprekke, så de trenger å byttes ut eller bilen kan bli utrygt å kjøre. Se på suspensjon struts for eventuelle skader eller bøye også, bør de være helt rett og ikke lekker noe hydraulikkvæske. Sjekk at boltene på stabilisatorstag som forbinder de fremre styring knokene til hverandre, kan de ha skåret av om det var en krasj. Trykk på stabilisatorstag foringer, bør de være fast, men ikke rock hardt eller sprøtt.
3

Åpne og lukke alle dører på 535 sedan. U-bolter bør ikke vrikke når du trykker på og dørene skal stenge med et dunk, ikke en Clank. Hvis døren clanks deretter døren kommer ut av stilling. Trykk ned alle setene for å se om de våren tilbake på plass, hvis de ikke da fjærene har mistet sin spenning og må byttes ut.
4

Start bilen og lytte etter eventuelle lyder . Den sekssylindret bør rumble, ikke brøle mens på tomgang. Se motortemperatur å se om det begynner å pigge, noe som skulle tilsi radiator skade eller en lekker pakning. Kjør 535i fort nok at turbo inngrep. Hvis den ikke gjør det så turbinen kan sitte fast inne i turbo eller det er en mikro brudd hindrer den fra å bygge opp trykk. Alternativt kan eksos manifolder har en lekkasje hindre avgasser fra spinne turbo opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67805.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer