Horn vil ikke fungere på en Chevy Truck

Hvis hornet ikke vil fungere i din Chevrolet lastebil, er det avgjørende at du erstatter den med en ny del . Hornet modulen under panseret skaper signalhornets lyd. Hvis du kjøper en ny horn , vil du ikke trenger en mekaniker til å installere det hvis du føler deg komfortabel å jobbe under panseret på bilen din , og det eneste verktøyet du trenger er en skrutrekker . Hornet modulen er formet som en plate og er festet til gitteret under panseret . Du trenger
skrutrekker
Horn
Vis flere instruksjoner
en

Sett på panseret låsen nær førersiden fotstøtte til pop panseret . Ut av bilen og lokalisere spaken under midten av hetten for å heve den. Skyv spaken til venstre og trekk hetten opp , stabilisere den med kalesje stang . Peke en lommelykt under bilen panseret for å finne horn modulen. Det vil være på den andre siden av grillen , montert med skruer og festet til en kabel.
2

Reach ned i motorrommet for horn modulen og fjerne hver av sine skruene med en skrutrekker . Trekk ut strømledningen fra modulen og fjerne det fra motorrommet .
3

Monter den nye horn modulen mot gitteret og skru den på plass med festeskruene fra den gamle modulen. Plugg strømledningen inn i det nye horn modulen og lukk panseret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66739.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer