Dodge Pickup Transmission Problemer

Dodge Ram og Dakota pickups generelt har få automatisk eller manuell girkasse problemer. De indre mekanikken i Dodge sendinger er tilnærmet feilfri og har lang levetid. De fleste overføring problemer skyldes eksterne montering problemer knyttet til overføring eller feil dataprogrammer som kan lett ordnes. Integrert Power Module

Noen 2005 fire-wheel-drive Dodge Ram pickuper kunne skli ut av parken og inn i nøytral grunn av Totally Integrated Power Module inneholder feil overføre saken kalibreringer. Hvis bremsene ikke er brukt, kan bilen rulle unna. En Dodge forhandler kan omprogrammere modulen.
Park Pawl

Med andre 2005 Dodge Ram pickuper utstyrt med dieselmotorer og automatiske girkasser, en forsinkelse i å reise bakover når overføringen er i revers kan forekomme. Det kan villede en stresset og uoppmerksom sjåfør til å tenke bilen er i parken og ut av bilen. Når sjåføren kommer ut av bilen, kan det rulle unna. Dette skyldes en defekt park sperren engasjement enhet. Disse kjøretøyene skal inspiseres og parken sperren eventuelt skiftes ut.
Lockup

2006 Ram modeller som er utstyrt med en automatisk girkasse kan ha et drivverk kontrollmodul som kan føre til at bakhjulene for å låse opp ved hastigheter over 40 mph. Dette kan føre til krasj. En Dodge forhandler kan omprogrammere modulen.
Drivaksel Yoke

Noen 2007 Dodge pickups med manuell girkasse kan ha drivaksel foran åk pause, noe som resulterer i å miste kontrollen over kjøretøyet . Drivakselen skal inspiseres av en Dodge forhandler og erstattes.
Transfer sak

2003 Dodge pickup med automatgir kan ha transfer case festene til overføring ikke riktig montert. Det kan føre til lekkasje overføring væske og kanskje overføre saken sprekker. Dette kan da føre til overføring propellakselen separering og skade brennstoff-systemet, forårsaker en annen lekkasje og potensielt forårsake en brann. Overføringen saken bør undersøkes av en Dodge forhandler.
Feil Cup Plug

2005 kompakt Dodge Dakota pickup, sammen med Dodge SUVer og personbiler utstyrt med 42RLE automatiske girkasser, kan ha en feil installert cup plugg som holder parken sperren anker akselen på plass. Hvis akselen beveger seg, kan pickup ikke kunne skifte til park og kunne rulle vekk. En Dodge forhandler kan inspisere parken sperren anker akselen og installere en brakett for å holde den på plass.
Flere Park Problemer

2002 Dakota pickups utstyrt med automatgir kan har en dårlig tenning interlock system for parken skift. Med tenningsnøkkelen fjernet, kan giret fortsatt skli ut av parken mens bilen står stille og rulle unna. Den girkasse blocker og brakett som holder interlock system på plass må erstattes av en Dodge forhandler. Mer enn 576 000 Dodge biler er berørt av denne feilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64341.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer