Slik feilsøker PCV ventil problemer

The Positive veivhusventilasjon (PCV) ventil på bilen din tillater gasser som rømmer fra brennkammeret som skal resirkuleres og brennes på nytt i stedet for å bli sluppet ut i atmosfæren. PCV ventilen er en enveis ventil som aktiveres ved hjelp av vakuum press fra inntaket manifold. Hvis PCV ventilen slutter å fungere riktig, kan det føre til harde start, uberegnelig tomgang, og andre problemer. Kontroll av PCV kan gjøres i alle innkjørsel eller garasje med bare noen grunnleggende håndverktøy. Du trenger:
Open-ended eller skiftenøkkel
Kan av komprimert luft
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Finn PCV ventilen på din motor, det er vanligvis plassert på ventildekselet og har slanger som kjører for det fra luften inntak og inntak manifold
2

Inspiser alle slangene koblet til PCV ventil for hull eller sprekker.. Bytt ut skadde slanger. Fjern PCV ventilen med åpne fastnøkler eller en skiftenøkkel om nødvendig.
3

Blow komprimert luft gjennom ventilen, bør luften bare være i stand til å passere gjennom i én retning. Bytt ut ventilen hvis det lar luft gjennom i begge retninger, eller hvis ingen luft passerer gjennom.
4

Installer den nye PCV ventil med en ny pakning, og test på nytt system. Kontroller PCV og vakuum linjer hvis problemene vedvarer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66216.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer