Symptomene på Gearbox Problemer

Girkasser, mer kjent som overføringer, kan være en svært kostbar del å erstatte. For å unngå skade på overføring din, eller for å unngå å kjøpe en bil med eksisterende problemer, bør du se etter tegn som indikerer overføring svikt. Siden noen sendinger opererer bedre når de er kalde, men viser problemer når det varmes opp, er det alltid best å varme opp bilen før du prøver å diagnostisere en overføring problemet. Lave væskenivåer

Trekk ut overføring peilepinnen for å sjekke væskenivået. Overføringen peilepinnen er vanligvis plassert bak peilepinnen men bygger ikke så høy. Tørk av peilepinnen med en klut, sett den, og trekk den ut for å sjekke nivået. Hvis peilepinnen viser nivået er lavt, kan dette være en indikator på at du har en væske lekkasje i overføringen din. Når du teste nivåene, kan du også teste kvaliteten på væsken ved drypping det på et hvitt papirark. Oljen skal være klar og ikke har noen svart flak i den. Smell væsken. Hvis du oppdager et snev av en brent lukt, er dette også et dårlig tegn som kan indikere overføring problemer.
Forsinket Engagement

Ett av tegnene på problemer med overføringen er forsinket engasjement når du skifte gir, for eksempel skifter fra Drive til revers. Legge merke forsinket engasjement er enklest hvis du lar bilen sitte i parken posisjon for en stund og deretter prøve å skifte gir. Prøv å starte motoren i Park og da, med foten på bremsen og slå inn i Drive posisjon. Bilen bør føle at den ønsker å gå videre, men overgangen skal være glatt. Hvis det er en forsinkelse mellom når du slår tannhjul og når giret slår inn, kan overføringen være iført ut.
Støy eller rykninger Når Shifting Gears
< p> Når skifter girkassen du bør legge merke til en liten endring i tonen i motoren eller merke en endring i rpm. Men med sendinger som er ekstremt slitt, vil skiftende ikke være glatt --- spesielt mellom første og andre gir. Hvis du merker noen høye lyder, eller hvis bilen gjør jerky bevegelser når du bytter gir, er dette en god indikasjon på at kommunikasjonen ikke fungerte.
Slipping

slipping overføring er resultere i en overføring som har blitt svært slitt. Du kan teste for å se om dette er et problem ved å kjøre bilen, akselererende og sjekke rpm lesing. Hvis du trykker på gasspedalen og holde seg på et konstant hastighet, men rpm fortsetter å stige dette er et tegn på en sklei overføring.
Sjekk motoren lys
p Hvis det check engine lyset kommer på, er dette en indikasjon på problemer i motoren som kan være forårsaket av overføring din. Din overføring kan ikke alltid være feil, men du bør likevel sørge for å ense eventuelle advarsler som vises på bilens dashbord. Utsettelse rådet bil vedlikehold kan forverre problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65888.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer