? Hva som ville føre Min 1978 Caprice Classic Ikke til Start

På slutten av 1970-tallet begynte Chevrolet installere HEI tenning i sine biler , den 1978 Caprice Classic er en som brukte dette systemet . Denne elektronisk tenning nødvendig at alt skal være i topp stand for Caprice å starte. Mislyktes Coil

tennspolen er inneholdt i fordeleren på 1978 Caprice. Denne spolen tar 12 -volts kostnad fra batteriet og konverterer den til den høye spenningen som trengs for å starte bilen . Når spolen mislykkes, forårsaker en svak gnist , vil Caprice ikke starte.
Svakt batteri

Batteriet er en del av den primære tenningssystem. Når batteriet blir svakt , kan spolen ikke gi en gnist intens nok til å starte Caprice. En ekstremt svakt batteri vil ikke engang slå av motoren over.

Spark Plug Wires

tennplugg ledninger overføre høyspenning fra spolen og distributør til tennpluggene , The Caprice har seks til åtte av disse ledningene , avhengig av antall sylindere motoren har. Når en eller flere av disse ledningene svikter, er gnisten avbrutt , og bilen kan ikke starte.
Firing Order
p Hvis du nylig gjorde en melodi opp på Caprice og utilsiktet sette tennplugg ledninger på i feil rekkefølge , dette også vil føre til at Caprice ikke kan starte .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67814.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer