Kan en Dynamo Tapp et batteri?

En bil dynamo er en enhet som konverterer strøm fra motoren til elektrisitet , som brukes til å lade bilens batteri. I noen tilfeller kan det imidlertid kan dynamoen faktisk tømme batteriet , forårsaker store problemer. Utilstrekkelig Dynamo Voltage

En dynamo som ikke gir nok strøm kan tillate et batteri til å kjøre ned. Ifølge Prestolite elektrisk , en dynamo produserer mindre enn 13,8 volt på tomgang er ikke produserer nok strøm til å lade batteriet helt ut og må byttes ut .
Bad Diode
< p> en dårlig diode i dynamoen kan opprette en parasittisk belastning på en bil batteri. Dioder bør tillate strøm å passere kun i én retning , men et dårlig diode vil holde ladekretsen åpne , selv når motoren ikke går i , slik at batteriet til å gå død. Dette skjer ofte over natten.
Kabling Problem

Selv når dynamoen er funksjonelle, hvis ledningene mellom den og batteriet er skadet , vil det ikke holde batteriet ladet . En ødelagt jordledningen på baksiden av dynamoen , en løs batteri kabel, eller en defekt eller skitten kabel kan hindre dynamo fra å gi en tilstrekkelig kostnad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66567.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer