Feilsøking Air Sjokk

Air sjokk brukes i luftfjæring funnet som originalt utstyr på enkelte luksusbiler og legges som en ettermarkedet oppgradering til andre kjøretøy. Som med konvensjonelle støtdempere , kan luft sjokk utvikle problemer som krever reparasjon eller utskifting. Elektroniske Problemer

En defekt elektrisk system kan føre til sjokk og andre komponenter av en luftfjæring å ikke fungere ordentlig . En diagnostisk kode leser vil være nødvendig for å fastslå systemproblemer , kan bileiere kjøpe disse enhetene på en auto deler butikken eller har kodene leses på en bilforhandler eller verksted.
Lufttilførsel Problemer

air sjokk drives av lufttrykk levert av en kompressor. En kompressor som kjører hele tiden eller mer enn det pleide å er ofte et tegn på en luftlekkasje . Luftledning bør kontrolleres visuelt for knekk eller korrosjon , kan andre lekkasjer finnes ved å lytte og føle for lekkasjer samt gjennom bruk av en diagnostisk kode leser .
Skifte Slitte støtdempere

En luft sjokk kan bli slitt eller korrodert noe som kan føre til at det ikke holde luft eller fungere ordentlig. Selv om det anbefales at konvensjonelle støtdempere erstattes i par , kan luft- støt er enkeltvis utskiftbart . Air sjokk kan også være billig erstattet med konvensjonelle sjokk , men dette vil redusere suspensjon ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66657.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer