Volvo 940 Feilsøking

Utgitt av Volvo i 1991, forble 940 i produksjon frem til 1998, og bakhjulsdrift kjøretøy kom i en firedørs "Salong" versjon og en fem-dørs "Estate" versjon som er mest vanlig kjent som en stasjonsvogn. Hvis Volvo 940 ikke fungerer riktig eller fungerer som det skal, er det en rekke ting du kan gjøre hjemme for å feilsøke bilen før du tar den til en mekaniker. Du trenger
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen for din Volvo 940 i tenningen og prøver å starte bilen. Hvis bilen ikke starter, fjern nøkkelen fra tenningen og trekk panseret utløserspaken for å få tilgang til motorrommet.
2

Løft panseret til din Volvo 940 og bruke stativet å feste den på plass. Begynn feilsøking ved å sjekke alle motoren væsker på din Volvo 940. Trekk motoren peilepinnen og kontroller nivået på oljen som er i motoren. Så lenge nivået ligger mellom "tilsett mer" linje og "full"-linjen, er det tilstrekkelig mengde olje i motoren. Hvis du lar motoren oljenivået slipp for lavt, kan du risikere å gripe deler av eller hele motoren som vil resultere i en større reparasjon. Åpne kjølevæske reservoaret og bekreft det er nok kjølevæske i bilen. Trekk peilepinnen for overføring væske og utføre den samme kontrollen.
3

Finn batteriet og observere tilstanden til batterikablene og tilkoblingen til batteriet. Hvis det er noen korrosjon på disse tilkoblingene, bruk en stålbørste til å rengjøre korrosjon unna. Dette korrosjon kan hindre en god forbindelse mellom batteriet og kablene. Følg kablene tilbake til startmotor og solenoid, og utføre den samme inspeksjon og rengjøring om nødvendig.
4

Ta ut tennpluggen kabler og tennplugger fra Volvo 940-motoren hvis motoren var å snu, men starter ikke . Hvis du tilstrekkelig batteriet og startmotoren virker, så tennplugger i din Volvo 940 sannsynlig behov for utskifting. Installere nye tennplugger inn i motoren og prøver å starte den igjen.
5

Ta bilen for en prøvekjøring og observere følelsen av bilen når du bruker bremsene. Hvis du oppdager et pulserende feeing med bilen, kan dette tyde på at bremseskiver ikke bruker jevnt. Dette krever en mekaniker til å reparere eller erstatte brake rotors slik at de utfører riktig. Hvis ikke, kan det ta lengre tid for Volvo 940 for å bremse eller stoppe opp.
6

Trykk på gasspedalen og observere hvordan Volvo 940 utfører. Hvis du oppdager en liten nøling før bilen begynner å akselerere må du kanskje bytte ut luft eller drivstoff filter i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67593.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer