Symptomer på en dårlig Mass Air Flow Sensor på en Tacoma

Siden Toyota Tacoma oss ha drivstoff-injisert motor, har den også en luftmassemåler. Mass air flow sensor måler mengden luft som kommer inn i motoren, hjelpe Tacoma datamaskin i å gjøre justeringer for å oppnå en optimal luft /drivstoff blanding i motorens sylindre. Som alle sensorer, kan masse luft flyt sensorer gå dårlig, men det er symptomer som tyder på at dette har skjedd. Sjekk Engine Lett

En dårlig luftmassemåler bør sette av lastebilens check engine lys. Check engine lyset på dashbordet på din Tacoma lyser hver gang en sensor oppdager noe unormalt med bilen eller selve sensoren har gått dårlig.
Lean eller Rich

Hvis det ved å starte din Tacoma, ser du røyk kommer fra eksosrøret av lastebilen, selv om bare for et øyeblikk, er at en signere Tacoma er sannsynlig kjører rik. Hvis turtallet på din Tacoma ser ut til å svinge seg uberegnelig, kan det være et tegn lastebilens motoren går magert. Fjerne tennplugger fra motoren vil bekrefte om din Tacoma kjører mager eller rik. Hvis tennpluggene er belagt med en svart eller grå sot motoren går rikt. Hvis tennpluggene er belagt med hvitt da motoren går magert.
Rough Engine
p Hvis din Tacoma har en dårlig luftmassemåler, det kan føre til at motoren gå ujevnt. Etter å ha startet opp lastebilen motoren kan snuble og gjenopprette eller det kan stoppe helt ut, at du må starte motoren. Hvis det er en forsinkelse fra du trykker på gasspedalen, og når motoren begynner å akselerere som også kan være et tegn på en dårlig luftmassemåler. Mens du sitter på stopplysene hvis du merker at motoren går på tomgang rough en dårlig luftmassemåler kan være årsaken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64813.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer