Problemer med clutch pedaler

The kløtsjpedalen er hva en driver med en manuell girkasse presser for å skifte gir. Denne typen overføring er funnet på mange sportsbiler og tunge lastebiler. I tillegg sjåfører som foretrekker mer kontroll over sine biler ofte foretrekker manuelle girkasser. Men clutch pedaler slites ut over tid på grunn av friksjon bygget opp under kjøring og giring. Dette skaper uunngåelig clutch pedal problemer. Clutch Slipping

Clutch pedaler skli når deres plater begynner å bære. Den vanligste årsak til for tidlig clutch plate slitasje kommer fra sjåføren riding clutch. Riding the clutch skjer når en driver driver et kjøretøy med sin fot hviler på kløtsjpedalen. Dette fører til at clutch platen til å bære fordi pedalen alltid å trykke på den, noe som hindrer den fra å kjøle ned etter hvert skift.

Noen ganger olje lekker fra motor eller girkasse på clutch platen hindrer platen fra klemme ned jevnt. Dette kan også gjør clutch slip.
Clutch Støy

Flere faktorer kan føre til at clutchpedalen å lage bråk. Hvis koblingen gjør en angiveri støy som går bort når trår inn clutchen, er den mest sannsynlige årsaken en slitt utløserlager. Hvis dette er tilfelle, må lageret må skiftes ut så snart som mulig for å sikre at ingen ytterligere skade er gjort. Hvis du hører en skrapelyd når clutchpedalen trykkes inn, betyr det vanligvis overføring drivakselen peiling går dårlig. En kvitrende lyd som kan høres når bilen er i nøytrale betyr at pivot ball kontaktpunkt har på seg ut. Alle disse lyder informere føreren om at det er en clutch pedal problem som må tas vare på så snart som mulig, for å hindre en mer kostbar reparasjon.
Clutch Pedal Ikke Releasing

p Hvis clutchpedalen ikke vil slippe, betyr det at slave sylinderen begynner å gå dårlig eller sammenhengen er forskjøvet. Dette skjer når platen fortsetter å slå skaftet, noe som gjør bilen stall når du kommer til en stopp eller ikke slik at føreren kan skifte gir når du forsøker å skifte fra utstyr til utstyr. Hvis dette skjer, må du ta bilen til en kvalifisert clutch tekniker å ha problemet reparert, for å unngå store skader på overføring din. Andre årsaker som hindrer clutchpedalen løsner inkluderer en strukket utgivelse kabel, slitt clutch pedal foringer eller innspill kilesporene som ikke er smurt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65964.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer