Hvordan feilsøker jeg en 1979 Malibu?

The 1979 Chevrolet Malibu er en firedørs sedan. Grunnmodellen var utstyrt med en 3,3-liters sekssylindret motor. Bilen inkluderte flere standard funksjoner, inkludert en katalysator, full spole fjæringssystem foran stabilisator bar, polstrede kroppen montering system, full tepper og en større trunk plass fra tidligere modeller. En metode for å feilsøke problemer med Malibu, er å legge merke til den type og plassering av lukter bilen er emitting og når de blir sluppet ut. Instruksjoner
en

Finn ventildekselpakning når Malibu motor lukter det brenner olje mens du kjører. Pakningen kan lekke olje som brenner på varm motor. Hvis ventildekselpakning er i god stand, inspisere oljepåfyllingslokket for å se om den er skadet eller mangler (også sjekke PCV ventil for å fastslå om det har blitt plugget eller skadet). Se på bunnpannen pakning og toppakning for å sjekke om noen av disse delene er lekker. Hvis brennende olje lukten kommer fra undersiden av bilen i stedet for motoren, finn og kryss overføring bakre segl for å se om det lekker væske og blåser som væske på varme eksosen.
2

Kontroller oksygen sensor for å se om det er feil når kjøretøyet avgir et råttent egg eller svovel lukt fra eksos. Katalysatoren kan også være tett eller på annen måte defekt. Du bør også sjekke PCV ventil og dets deltar slangene for å sørge for at de ikke er koblet opp eller skadet. Sjekk også forgasseren for å se om det fungerer.
3

Inspiser beltene inni Malibu motoren når du kan lukte brenne gummi kommer fra motorrommet mens du kjører. En eller flere av disse belter kan være feilaktig rutet, justeres, slitt eller helt fraværende. Se også på wireset av motoren for å se om noen av trådene har blitt løs og berører noen av de varme motordeler mens du kjører Malibu. Hvis den brennende gummi lukten kommer fra forhjulene i stedet for motoren, sjekk den øvre og nedre kuleledd for å se om caster camber og toe-in er riktig installert. Feil installert disse leddene vil føre til for tidlig slitasje på fremre to dekk.
4

Finn og inspisere varmeren kjernen av Malibu når det er mugg eller mugg lukt inni kupeen. Varmeren kjernen kan være lekkasje i frostvæske eller kjølevæske i gulv på bilen din. Hvis lukten kommer mer fra bagasjerommet på bilen, må du kontrollere at tetningslister rundt stammen er fortsatt på plass og fungerer. Mangler tetningslister kan tillate fuktighet å komme inn i bagasjerommet og føre den mugne lukten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67262.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer