Hvordan sjekke motoren Lett Kode i en 2003 Camry

I 1983 eliminert Toyota Corona og erstattet den med den nye Camry. Camry var en forhjulsdrevet bil, i motsetning til Corona, som var bakhjulsdrift. Den opprinnelige Camry kom utstyrt med en 2,0-liters motor som produserte 92 hestekrefter. 2003 Camry også kom standard med en 2,4-liters in-line firesylindret motor som produserte 157 hestekrefter og hadde en valgfri 3,0-liters V-6 som produserte 210 hestekrefter. Standardisering av kjøretøy datasystemer for å Onboard Diagnostics-II i 1996, førte til en endring i kjøretøy diagnostikk. OBD-II diagnose at en bruker kan koble til en enkel scanner inn i OBD systemet for å sjekke motoren lys koden i 2003 Camry. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førerdøren og justere setet så langt tilbake som det går.

2

Se under Camry-oversikten, rett under rattet, og finn OBD-II-port. Den kontakten har samme form som pluggen på enden av OBD-II scanner.
3

Plugg kontakten på enden av OBD-II scanner inn i OBD-II port på Camry.
4

Sett nøkkelen i tenningen av Camry og vri nøkkelen til "Run"-posisjon, men ikke starte bilen.
5

Trykk på "Scan" eller "Les"-knappen på OBD-II scanner og observere som skanneren kobles til bilen.
6

notere alle kodene de OBD-II scanner skjermer. Kodene vises som en "P" med fire tall følgende, for eksempel "P0420". Noen skannere kan også vise en grunnleggende systemsvikt på skjermen også, slik som "Small evap Leak."
7

Vri tenningen til "Off" posisjon og koble OBD-II scanner fra OBD-II-porten på Camry.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68007.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer