Hva er symptomene på en mislykket Track Bar?

Sporet bar styrer ri av bilen samt tetthet av styringsgruppen. Komponentene til sporlinjen omfatte bøssinger og bærer sammen med en lang stang. Når sporet bar begynner å svikte eller har sviktet, visse symptomer. Hard Slå

Et symptom på en sviktende track bar er når bilen blir vanskelig å slå i én retning. Når den ene siden av sporet bar blir slitt, dreiemomentet på maskinen montasje øker. Som dreiemoment øker, vil operatøren må bruke mer press når du slår i én retning.
Play

Det motsatte av hard styring er når det er mye spille i rattet. Operatøren svinger rattet i en retning, men rattet svinger litt før engasjere dekkene. Sporet bar forsamlingen er slitt og forårsaker rattet for å ha overdreven slark før du snur kjøretøyet.
Trekker

En sviktende track bar fører kjøretøyet til Trekk til side mens du kjører er et tegn på at sporet bar har sviktet. Sporet bar foringer eller lagrene på den ene siden av kjøretøyet har slitt mer som den andre siden track bar foringer eller lagre. Dersom kjøretøyet begynner å trekke til den ene siden, kan den skade andre komponenter. Dekk slitebanen kan slites ut tidligere, vil bremsekloss slites for mye eller akselen kan brekke når sporet bar fører til at bilen til å trekke til den ene siden.
Shudder

Et spor bar som er sviktende eller unnlatt vil føre til at dekkene grøsser som bilen blir kjørt. Symptomene føles som et problem med front end justering eller dekkslitasje, men en slitt eller skadet track bar forårsaker de samme symptomene. For mye plass har utviklet seg mellom spor bar foringer og styremaskiner. Når du øker hastigheten på kjøretøyet, forhjulene begynner å shimmy eller vingle back-og-tilbake. Bilen vil være vanskelig å styre i denne tilstanden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68203.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer