Hvordan sjekker jeg kuleleddene på min bil?

Ball ledd er viktige deler til bilens fjæring system som de hjelper med styring og muligheten for at bilen skal gå lettere. Mens ulike bilprodusenter bruker forskjellige typer kuleledd, alle kuleledd inneholder indikatorer, for eksempel på kontrollgruppene og styring slåsshansker, for å se om de trenger vedlikehold eller reparasjon. Tilgang til kuleledd

Du trenger enten en profesjonell heis i et godt opplyst område eller, hvis dette ikke er tilgjengelig, kan du bruke en bil jack og en lommelykt, men fordi styringsgruppen slåsshansker og kontroll armer er plassert høyt bak rattet, kan det være vanskelig å få en faktisk lesing. Kuleledd vil bli plassert på hjørnene av hver av kontrollgruppene og styring knoker så å finne dem vil bli lett etter å finne control arm og styring knoke. Denne prosessen er den samme for alle kjøretøyer, selv om kontroll armer og styring knoker vil alle generelt ser det samme med små, knapt merkbare forskjeller. For å finne posten arm, følger linjen tilbake fra akslingen til den treffer en bue, er dette kontroll arm og hvor kulen er plassert. Rett over dette, vil det være et annet metall arm, som vil være styringsgruppen knoke.
Kontrollere kuleledd

montering sjefen viser hvor mye som er igjen på kuleleddet av hvor langt ut det stikker fra ballen felles bolig. Boligene er plassert der kontroll arm svinger og forbinder de to delene av armen. Før en finger langs huset, og hvis den passende boss stikker ut av huset som vil fremgå ved en hump der tilkoblingen til armene er gjort, er det fortsatt liv igjen på kuleleddet. Men hvis det er i flukt med bolig eller til og med går inn, vil kuleledd trenger utskifting, og fordi dette er en så viktig del av bilen, bør det gjøres ganske raskt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64573.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer