My Car vil ikke starte og klikkelyder

Vandre ut til bilen din når du er sent på jobben bare for å oppdage at bilen ikke vil starte er skjerpende. Du forventer å høre motoren, men alt du får er en klikkelyd. Hvis bilen ikke vil starte, men det gjør en klikke lyd, kan det bety at batteriet er dødt eller polene kan ha korrodert. Du trenger:
Vernebriller
Wrench
Stiff stålbørste
Baking soda
Vann
Stålull
Batterilader
Hansker
Show Mer Instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen din. De fleste biler har en spak i førerhuset at du trekker før du kan åpne panseret. Føl under panseret med fingrene for spaken. Spaken er plassert like under panseret i den midterste delen. Trekk spaken mot deg og skyve hette opp.
2

Ta på vernebriller for å beskytte øynene.
3

Fjern den svarte kabelen fra batteriet med en skiftenøkkel. Bare løsne boltene, ikke fjerne dem.
4

Ta en stiv stålbørste til å fjerne eventuelle korrosjon på kablene og batteripolene. Vær veldig forsiktig når du gjør dette slik at du ikke knipse noen av etsende stoffer i ansiktet. Bruk en liten stålbørste til å rengjøre innsiden av klemmen. Hvis du trenger ekstra kraft for å fjerne korrosjon, bruk en blanding av bakepulver og vann. Det skal ligne en tykk pasta. Skrubb kabelendene med litt stålull og stålbørste.
5

Fjern den røde terminalen kabelen. Dette er den positive siden av batteriet. Rengjør denne kabelen som du gjorde i trinn tre.
6

Sett den røde kabelen først og deretter den sorte. Prøv å starte bilen. Hvis bilen din fortsatt ikke vil starte, men motoren din fortsatt klikk, så du må lade batteriet.
7

Hook opp batteriet lader, men ikke koble den inn ennå. Plasser den svarte klemmen på den svarte batteri terminal og deretter den røde klemmen på den røde batteri terminal.
8

Sett måleren å lade på to forsterkere eller vedlikeholdslading. Hvis du har det travelt, kan du sette den til en høyere innstilling, men dette er dårlig for batteriet.
9

Plugg i laderen. La den til å lade i henhold til batteriladeren produsentens anvisninger. Noen ladere vil indikere et fulladet batteri med et grønt lys.
10

Koble batteriladeren når batteriet er fulladet. Fjern den røde klemmen og deretter den sorte, i denne rekkefølgen. Lukk panseret og starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65591.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer