Slik feilsøker en Chevrolet Vehicle

Feilsøking en Chevrolet kjøretøy tar tid, avhengig av problemet. Chevrolet har tre store systemer som bør sjekkes først å utelukke unødvendige trinn: datamaskinen, tenning og drivstoff system. Komponenter innenfor hvert system kan føre til at Chevrolet ikke å starte eller kjøre dårlig. Du trenger
kode skanner
skrutrekker
Isolert tennplugg ledning tang
tennplugger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
Computer System

1

Start motoren. Hvis den ikke vil starte, sjekk drivstoff og tenninger systemer først.
2

Sjekk om motoren lyser. Hvis det ikke er på, er problemet mest sannsynlig i tenningen eller drivstoffsystemer. Hoppe over resten av dette avsnittet. Hvis motoren lyser, plugg inn koden scanner inn i data port, som ligger under dashbordet og til venstre for rattstammen.
3

Trykk "Les"-knappen å lese kodene. Skriv ned kodene og sammenligne dem med kodebrevet som følger med koden skanneren. Trekk koden skanneren.
4

reparere problemet komponent. Plugg inn koden skanneren tilbake i data port. Trykk på "Slett" knappen. Starte kjøretøyet. Prøvekjøre den for å være sikker på at motoren lyser ut, og du har rettet problemet. Hvis motoren lyset kommer på igjen, gjenta denne prosessen.
Ignition System
5

Trekk en av tennplugg ledninger utenfor en tennplugg. Stikke en ny tennplugg i ledningen. Legge kabelen på en god jord - noe metall del av motoren fungerer så lenge det ikke er aluminium
6

Spør en hjelper til å dra motoren rundt mens du ser på tennpluggen.. Hvis du kan se en gnist, er tenningen system fungerer. Hvis ikke, er ytterligere testing nødvendig.
7

Test tenningslåsen, coil, distributør og tennplugg ledninger. Test batteri, dynamo og starter. Hver Chevrolet kjøretøy har sine egne spesifikasjoner for tenningssystemet. Du kan teste systemet med en datamaskin og voltmeter, eller du kan ta den med til en butikk eller forhandler.
Fuel System
8

Fjern Schrader ventil hetten på drivstoff rail. Plasser filler under den Schrader ventil. Skyv ventilen demme ned og ha en hjelper sveiv bilen. Hvis drivstoff skyter et par meter opp i luften og fortsetter å gjøre det mens motoren spy, er ikke problemet i drivstoffsystemet. Hvis drivstoff driblet seg ut eller bremser, sjekk resten av drivstoffsystemet.
9

Test stafetten. Finn reléboksen på eller nær førersiden fender godt. Ved hjelp av diagrammet på undersiden av dekselet, finn bensinpumpen stafett. Hvert relé har et sett med tall på det. Hvis tallene på pumpereleet matche tallene på en annen stafett (si for viften) bytte releer. Hvis bilen starter, er problemet med stafetten. Sett på stafetten. Hvis bilen ikke starter, bytte releer tilbake til sine opprinnelige posisjoner. Ikke slå med starteren stafetten fordi du trenger det stafett for å starte bilen.
10

Test drivstoffpumpen og bensinpumpe ledninger ved hjelp av voltmeter. Hver komponent for hver modell har sine egne parametere. Rådfør deg med bilens reparere manuell, eller du kan ha en auto tekniker ytterligere diagnostisere bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66257.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer