Tegn på at en Starter går dårlig i en 1996 VW Passat

The 1996 VW Passat startbilde fungerer ganske mye som alle andre forrett; solenoiden lukker en elektrisk strøm som spinner startmotoren, og startmotoren spinner motoren din. Symptomer på starteren svikt i denne applikasjonen følger vanlig progresjon, men - og dette er viktig - ikke umiddelbart anta at starteren i seg selv er problemet. Og Lights Go Down

frontlykter og dashbordet lyser vil generelt gi de første ledetråder til startproblemer. Som starteren sliter med å slå av motoren, vil det trekke overflødig strømstyrken fra batteriet og sulte andre systemer av nødvendig strøm. Frontlykter vil alltid dim litt når starteren slår over, men en forrett som hastigheter opp eller bremser ned i forbindelse med frontlys lysstyrke eller halvmørket er trolig å trekke for mye strømstyrke.
Click, Click, Doom

Starter svikt er en progresjon, en der starteren vil trekke mer og mer strømstyrken til batteriet ikke lenger kan gi tilstrekkelig strømstyrke til å slå av motoren over. Den neste fasen forbi frontlys dimming er forrett treghet, etterfulgt av svikt og en klikkende lyd. Dette klikke - som kommer fra startsolenoiden - betyr at starteren har enten bundet opp eller det er rett og slett trekke unødvendig mye strøm. Smell starteren med en hammer kan på dette stadiet, frigjøre den opp, men du kan forvente svikt i nær fremtid.
Dead Silence

no-start tilstand ledsaget av liten eller ingen støy kan tyde på en startpakke som har låst internt. Generelt sett, en helt låst forrett har bundet opp internt og er godt utover frelse eller reparasjon med hammeren-smack-metoden. Du kan prøve å trekke den av, demontere starteren så langt som mulig, å bryte delene løs og smøring eller reparere starteren, men det er generelt en god del mer arbeid enn bare å erstatte det, og kan ikke løse problemet.


Det var den ene Armed Man

Tilsynelatende startproblemer kan eller ikke kan faktisk oppstå i starteren selv. En død eller dårlig batteri kan lett etterligne symptomene på en dårlig start, siden alle symptomene i utgangspunktet kommer fra et underskudd på strøm. Enten starteren trekker for mye eller batteriet gir for lite. Løse batterikabler og frynsete eller løs motor bakken kabler vil også vanligvis manifest som starter feil. Starteren er en av, om ikke den mest, strøm-sulten apparatet i bilen, så det kommer til å merke en dårlig jordledning før noe andre gjør. Husk også at en beslaglagt opp motor, vridd motorblokk og skadet lagrene - muligens på grunn av overoppheting -. Vil gjøre starteren jobb mye vanskeligere og vil trekke overflødig strøm fra batteriet


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68316.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer