Min 2001 Miata vil ikke starte

Det finnes en rekke ting som kan føre til en Mazda Miata ikke kan starte, men med moderne biler den vanligste årsaken er et dødt batteri. Vanligvis en godt vedlikeholdt bil som ikke starter har et problem med det elektriske systemet, en bil som ikke har fått jevnlig vedlikehold kan ha mer alvorlige mekaniske problemer som hindrer motoren i å starte. Du trenger
Bilbatteri
Flathead skrutrekker
Vis flere Instruksjoner
Hvordan diagnostisere en ikke-Starter Mazda Miata
en

Forsøk å starte bil. Hvis ingen av dashbordet lyser, betyr at motoren ikke snu (du vil være i stand til å høre det tøffer), og frontlysene ikke kommer på, så det er et problem med det elektriske anlegget, og mest sannsynlig batteriet.
2

Kontroller batteriet. Hvis det er en skum på batteriet da dette betyr at det lekker farlig syre og du kan trenge en profesjonell til å hjelpe deg. Men hvis det ikke er skum så kan du dunk batteripolene med sko eller en gummihammer. Dette kan skape en bedre kontakt mellom batteripolene og kabler, og la bilen å starte. Du kan også prøve å hoppe starte bilen. Hvis dette ikke fungerer, må du bytte ut batteriet.
3 p Hvis derimot, vil Mazda Miata ikke starte etter installering av et nytt batteri, men det elektriske systemet er funksjonell du kan ha en oversvømmet motor. En oversvømmet motor er når tennpluggene er våte og kan ikke generere en gnist. Å tørke plugger du må aktivere Clear Flood modus. Dette gjøres ved å trykke ned gasspedalen helt til gulvet først og deretter kontinuerlig tenningen. Dette fører til at motoren til å pumpe luft i stedet for drivstoff gjennom sylindrene og vil tørke ut tennpluggene. Etter noen minutter ta foten vekk fra gasspedalen og ta nøkkelen ut av tenningen. Deretter satte nøkkelen tilbake i tenningen og slå av motoren på. Hvis bilen ikke starter etter dette du har mekaniske problemer og vil kreve en mekaniker med tilpassede diagnostisk utstyr til riktig diagnose.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66171.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer