Hvor å Test en Defekt Distributør i en Ford Aspire

The distributør i en Ford Aspire bør vare minst 45.000 miles uten mye bråk. Men over tid, kan distributøren rotor brenne ut eller elektrodene kan ikke produsere den gnisten de en gang gjorde. Når dette skjer, vil du sannsynligvis trenger å erstatte enheten. Men før du gjør det, er det en enkel test du kan utføre for å bekrefte at distributøren er problemet. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og ta en av plugg ledninger fra slutten av distributøren. De plugg ledninger trekke rett utenfor enden av distributøren. Mens alle de ledninger skal testes, bare teste en ledning av gangen.
2

Place spissen av en skrutrekker metall inn i enden av av tennpluggen. Pass på at skrutrekkeren er å kontakte de metallkontaktene i slutten av plug wire.
3

Place metallskaftet av skrutrekkeren ved siden av elektrode på distributør. Skrutrekkeren skal ikke berøre elektroden, men bør være ganske nær den.
4

Slå av tenningen og dra motoren rundt.
5

en assistent klokke for en elektrisk bue kommer fra distributør til metallskaftet av skrutrekkeren. Selvfølgelig trenger du ikke ønsker å berøre motoren eller skrutrekker mens dette skjer. Hvis importøren buer, så det er å produsere strøm.
6

Sett tennpluggen slutt tilbake på distributør elektroden.
7

Gjenta trinn 1 til 6 for alle av elektrodene ved siden av fordeleren. Hvis noen av elektrodene unnlater å bue, så hele enheten må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64308.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer