Hvordan løse Borg-Warner Velvet Drive Problemer

The Velvet Drive-girkasse, grunnlagt av Regal-Beloit i 1948, ble kjøpt av Borg Warner i 1995. Sendingene var og er spesielt egnet til den marine industrien, for installasjon på mange vannjet, inkludert seilbåter, fiske trålere, innenbords kryssere, sport fritidsbåter og store yachter. The Velvet Drive overføring linje gir jevn og rolig ytelse og bruker den høyeste karakteren komponenter produsert til industristandarder. Imidlertid kan Velvet Drive-girkasse være problematisk dersom visse systemer ikke kontrolleres og vedlikeholdes på en jevnlig basis. En båteier kan løse og avhjelpe mange av disse problemene hvis han vet hva du skal se etter. . Du trenger:
Rags
Transmission olje (type f Dextron)
Skrutrekkere
Marine fett
Socket satt
skralle
Boards
String
vinkelmåler
Bladmått
Flare fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller giroljenivå før start og kjøring av motoren. Trekk peilepinnen og tørk av sondeenden med en fille. Sett sonden og trekk den til å lese nivå. Lav eller ingen overføring væske olje vil føre til en overoppheting på grunn av lavt trykk og utilstrekkelig smøring.
2

Se etter noe misfarget olje, som har brunes eller svertet. Smell for en brent lukt. Dårlig ytelse, overoppheting og støyende drift resultat fra skitne girolje. Dette problemet krever en væske avløp, utskifting og nytt filter installasjon. Fyll peilepinnen innløpet tube med type F Dextron, til full-merket.
3

Start motoren i nøytral med båten i vannet og la den oppnå normal driftstemperatur. Plasser skift velgeren i fremover, på ikke mer enn 1000 motorturtall, og vente på detent ball på skift base for å komme inn i kontakten. Skiftet indikatornål skal hvile rett over "Forward" og båten skal begynne å bevege seg. Hvis skiftet indikatoren hviler på hver side av fremre posisjon og engasjerer, har du et skifte kobling forskyvning.
4

Bruk riktig fastnøkkel til å løsne mutteren på sammenhengen og slå den andre sammenhengen stang nøtt å forlenge eller forkorte lingkage kast, så det er justert riktig med indikatoren nål og skiftet mekanisme. Sjekk forover, nøytral og revers stillinger. Når riktig justert på sammenhengen justering stang, vil alle posisjoner stille opp.
5

Fjern skiftet tilfelle bolig med en skrutrekker og kontrollere detent ballen og poppet våren, hvis girspaken lysbilder uten å engasjere seg i et tannhjul med et klikk. Pass på at ballen ikke er gått tapt, og våren er sterk nok til å holde ballen i stikkontakten, i gir. Påfør en liten skvett av marine fett på ballen og ballen groove å sikre jevn skiftende drift. Bytt ut poppet våren hvis det ser ødelagt eller strukket.
6

Mål motor, girkasse og aksel vinkel hvor det sitter i skottet, i forhold til horisontalplanet eller båtens bunn overflate. Etablere horisonten flyet med en snor eller brett, og måle vinkelen mellom den og vinkelen til overføring sjakten. Bruk en enkel vinkelmåler for dette. Velvet Drive-sendinger kan ikke fungere hvis vinkelen overstiger 15 grader med båten i ro, eller 20 grader med båten underveis i hele bow-up stand. Hvis vinkelen blir overskredet, må du løsne motorfester med en socket og skiftenøkkel, deretter trekke shims for å redusere vinkelen.
7

Les overføring kjøligere væske temperaturen på måleren din. Overdreven girolje temperatur, kombinert med unormalt høyt press etter en hard, utvidet motor løp, resultater fra en overføring kjøligere som ikke har tilstrekkelig kapasitet til å holde systemet ved anbefalte spesifikasjonene. Overføring væske temperaturområde bør lese mellom 140 og 190 grader F. varmere temperaturer medfører en for stor mottrykk. Endre kjølesystemet til en større kapasitet enhet som muliggjør økt gjennomstrømning og raskere nedkjøling.
8

Mål avstanden, eller luftspalte, mellom overføring koblingen og propellakselen kopling, hvis du opplever kraftige vibrasjoner , hører knirkelyder eller se at lageret segl svikt i gjennomgående hull prop akterspeilet montering. Bruk en socket for å fjerne koblingsboltene, koble begge flensplatene. Du trenger trådmåler med en .003 tommers blad for testformål.
9

Roter propellakselen coupler, deretter overføring coupler. Ta en måling på 0 grader (øverst), og hver 90-graders rotasjon før du foretar en komplett rotasjon, for totalt fire målinger. Tykkelsen av måleren blad innsatt i sømmen kan ikke overskride 0,003 cm, i en hvilken som helst rotasjonsposisjon. Hvis noen måling overskrider denne grensen, det peker til en bøyd propellakselen, bøyd kopling, ødelagt, slitt eller out-of-justering motor mount. Installere en fleksibel kopling plate, hvis ut-av-alignment tilstand ikke kan utbedres.
10

Lytt og føler for kraftige vibrasjoner når på full gass, eller fra akselerasjon fra en stående start. Også lytte til en metallisk clanking lyd når girspaken er plassert i forover eller bakover, ved anbefalte rpm. Vibrasjoner og heavy metal eller utstyr støy kan tyde på en defekt vibrasjonsdemper. På Velvet Drive, kan dette føre til fullstendig overføring svikt
11

Bruk en socket for å fjerne overføring kopling til akslingen coupler;. Deretter fjerne bell husboltene. Fjern alle kjøling linjer med fakkel skiftenøkler, og løsne wire-kontakt. Trekk overføring tilbake og inspisere spjeldet.
12

Se etter ødelagte festeboltene på spjeldet, som vil bli festet til svinghjulet, på en bakre demper konfigurasjon. For en front mount veivaksel demper ta ut hovedbatteriet demper bolt med en stikkontakt og trekk demper løs for inspeksjon. Front-mount dempere kan deles opp i sømmen eller har en slitte, skadet eller slitt indre rase. Bak svinghjul spjeldene vil ha brutt sveisesømmer eller intern komponent brudd. Bytt spjeldet i begge disse situasjonene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68419.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer