Slik feilsøker Innebelysningen i en Honda CRV

Innebelysningen på en Honda CRV kan brenne ut, eller du kan oppleve den gamle sikringen hvis du har eid CRV for en rekke år. Det elektriske systemet som båndene til de innvendige lysene er ganske enkelt, så feilsøking alle de innvendige lysene kan gjøres i ca 15 minutter. Hvis du trenger utskifting lys, kan du kjøpe dem fra noen auto deler butikken. Du trenger
Replacement lys
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringspanelet dekselet under rattet og finn sikringen avtrekker på sikring panel.
2

Bruk sikringen diagrammet på undersiden av sikringen paneldeksel å finne sikring for førerhuset.
3

Fjern sikringen for førerhuset ved hjelp av sikringen avtrekker og sjekke sikringen. Den metallstrimmel inni sikringen må ikke ødelegges eller skades. Hvis det er det, skifter sikringen med en annen sikring av samme strømstyrke.
4

Sjekk enkelte indre lys. Hvis sikringen for førerhuset er bra, så noen lys i ustand trenger en ny pære. Ta av linsedekselet på det innvendige lyset i spørsmålet med en skrutrekker. Wedge skrutrekkeren under lite hakk på slutten av linsedekselet og presse dekselet av. Trekk lyspæren rett ut av pære terminal og sette inn ny pære. Deretter erstatte linsedekselet.
5

Sjekk manualen lysbryter på bilen. Den CRV har en manuell overstyring på noen av de innvendige lys, slik som den overliggende kuppel lys, som gjør at lyset slås av manuelt. Hvis dette lyset ble utilsiktet slått til "Off" posisjon, vil lyset aldri kom igjen. For å løse dette problemet, bare sette bryteren i midtstilling. Dette vil føre til at lampen lyser kun når døren er åpen. Alternativt kan du sette bryteren til "On", og dette vil slå på lyset uavhengig av om døren er åpen eller ikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64523.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer