Slik feilsøker bremsene på 2003 Dodge lastebil

Dodge kraftig pickup lastebiler har vært drevet overalt fra slagmarken til motorvei. Enten du er på frontlinjene eller på en arbeidsplass, er det siste du trenger å bekymre deg om bremsene på lastebilen. Du kan feilsøke bremsene på 2003 Dodge Truck selv, ved hjelp av noen få enkle verktøy. Du vil ikke trenge profesjonell trening for å fullføre denne oppgaven, selv om du kanskje må kontakte en mekaniker hvis bremsene må byttes ut. Det bør bare ta omtrent en time å skikkelig sjekke bremsene på 2003 Dodge lastebil. Du trenger
Dot5 bremsevæske
Jack
Jack stå
Tire jern
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Pop Dodge hette og finne master sylinder som ligger på brannmuren på førersiden. Sjekk "streken" på flaskens side. Hvis bremsevæsken ikke når opp til "streken", lastebilens anti-bremsesystem ikke kan fungere skikkelig. Hell Dot5 bremsevæske inn i sylinderen til væsken når "streken".
2

Jack up Dodge ditt, plassere jack bak front-venstre hjul. Bruk en jack stand til å stabilisere din lastebil. Koble hjulets slepe nøtter ved hjelp av dekk jern som fulgte med lastebilen din og koble selve hjulet. Se på bremsekloss, og det bør være minst 1/2-inch av padding igjen på begge putene. Hvis det ikke er tilstrekkelig polstring på bremseklossene, de er utslitt og kan ikke fungere ordentlig under plutselige stopp. Skift dekk og utføre den samme kontrollen på baksiden driver's-side brems. De passenger's-side bremsene vil bli slitt identisk til de driver's-side bremser, så du trenger ikke å undersøke dem.
3

Kjør lastebil på 30 mph i en tom parkeringsplass når parkeringen er våt. Trykk bremsepedalen raskt mens du kjører og varsel hvis din lastebil lysbilder. Lastebil bør slutte rent og raskt, og du bør legge merke til en liten pumpe i bremsepedalen etterfulgt av et klikk. Hvis din lastebil lysbilder, er anti-bremsesystem ikke fungerer som det skal. Bare forsøke denne testen hvis du har sørget for at bremsevæskenivået og bremseklossene er tilstrekkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67354.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer