Slik feilsøker en GMC Transmission

The overføring i din GMC bør vare i minst 60 000 miles. Men hvis kjøretøyet ble misbrukt (drevet hardt) eller overføring væske nivåer ble ikke holdt på riktig nivå, så kan du ende opp med en girkasse som svikter for tidlig. Dette gjelder uansett om din GMC har en manuell eller automatisk girkasse. Det er mange varselsignaler om at GMC overføring kommer til å mislykkes. Du bør feilsøke de vanligste problemene som kan oppstå med både manuelle og automatiske girkasser først. Instruksjoner
en

Start motoren på din GMC kjøretøy og la motoren varmes opp. Når nålen på temperaturmåleren sitter i midten av øvre og nedre merkene, har motoren nådd normal driftstemperatur.
2

Åpne panseret og trekk overføring peilepinnen ut av baksiden av motoren. Peilepinnen vil ha en bøyd håndtak.
3

Sjekk overføring væske nivået på enden av peilepinnen. Overføring væske er en spesiell type olje laget for å smøre tannhjulene i transmisjonen. Oljen vil bli rød i fargen for GMC kjøretøyer. Overføringen Oljenivået skal være mellom øvre og nedre på peilepinnen. Hvis det ikke er det, må du ha overføring fylt med girolje General Motors anbefaler for ditt kjøretøy.
4

Se etter en sliping lyd når du skifte gir. Dette problemet viser at synchronizers eller tannhjulene er skadet og alvorlig overføring service er nødvendig med en profesjonell overføring spesialist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64605.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer