Hvordan enkelt teste et kart Sensor

MAP sensoren på en bil styrer hvor mye drivstoff som er brakt inn i motoren. Hvis MAP sensoren er ødelagt, vil det føre til at kjøretøyet skal opp mengden drivstoff injeksjon, som i sin tur vil gjøre din gass kjørelengde lavere. I dagens økonomi med stigende gasspriser, er det ofte en nødvendighet for å få så mange miles per gallon som mulig. For å sikre dette, følger en enkel test prosedyre for å finne ut om din MAP sensoren fungerer riktig og effektivt. En enkel test er kjent som Manifold Vakuumtest. Du trenger
Bil brukernes manuell
Digital kamera og datamaskin (valgfritt)
MAP sensor
Vakuumslangen
Test vac vakuumpumpe
Vis flere instruksjoner

en

Åpne panseret på bilen og finne din MAP sensor. Du kan gjøre dette ved å se i bilens brukerhåndbok, eller ved å ta et bilde av den interne driften under panseret og deretter sammenligne bildet ditt med en online diagram av din bil.
2

Fjern vakuum slangen fra den MAP sensor. Du vil teste fra dette stedet. Kjøp et vakuum tester, tilgjengelig på de fleste bil-eller hjemme butikker. En god tester vil inkludere en pumpe med adaptere av varierende størrelse

Start bilens motor -. Dette må gjøres av en annen person - og samtidig koble vakuummåleren. Kontroller at vakuumpumpe vil ikke gnisse mot noen bevegelige motordeler, da dette kan føre til skade på motor eller andre interne funksjoner.
3

Se på din tester pumpe instrumentet mens bilen er på, men er inaktiv. Den bør leses mellom 15 og 21 inches av vakuum. Noe lavere kan være et tegn på en lekker vakuum slange koblet til MAP sensor. Dette kan ofte føre til lav gass kjørelengde. Deretter teste vakuum ut av inaktiv. Den skal være mellom 0 og 21 inches. Igjen vil dette indikere bilen kjører godt, kjørelengde-messig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68489.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer