Slik feilsøker Tjenesten Engine Soon Lys på en Trans Am

Når "Tjenesten Engine Soon" lyset kommer på, er din Pontiac Trans Am prøver å fortelle deg at det er et problem. Heldigvis kjenner bilen sannsynlig hva problemet er, og du trenger bare å få tilgang til datamaskinen for å finne ut. Biler har en On-Board Diagnostic (OBD) kodesystem for dette formålet. Hvordan lese disse kodene avhenger av året av Trans Am. Hvis den ble produsert etter 1996, så vil det være å bruke OBD-II koder. Hvis det ble gjort før 1996, kan det være å bruke OBD-I koder. Men hvis en alder av bilen forut for den OBD systemet helt, kan det hende du må kjøre det til en profesjonell mekaniker. Instruksjoner
en

Kjøp en OBD scanner passende for din bil. Dette kan bli dyrt ved første øyekast, men det vil spare deg fra å betale en mekaniker diagnostiske avgifter i det lange løp. Men du må kjøpe riktig type skanner. En OBD-II scanner vil ikke fungere på en bil predating 1996.
2

Hook skanneren opp til Trans Am. Skanneren er utstyrt med en kabel som vil passe inn i Trans Am diagnostiske stikkontakt. Denne pluggen er under dashbordet på førersiden av bilen.
3

Slå diagnostisk skanneren.
4

Sett nøkkelen inn i Trans Am er tenningen og vri bilen på.
5

Vent til kode for å vise på skanneren. Dette bør bare ta et sekund eller to. Slå opp koden enten med det trykte materialet som fulgte med diagnostisk verktøy, eller online. Du kan legge inn eksakt problemer koden inn i en søkemotor og finne sin mening ganske enkelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65827.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer