Feilsøking 2004 Chevrolet Silverado 1500 Brake Lights

Det er tre viktigste komponentene i bremselysene på en 2004 Chevrolet Silverado 1500: tilkoblinger, pære og sikringen. Dette er også kilden til de fleste vanlige problemer med bremselysene, og heldigvis, de alle har enkle løsninger. Feilsøking bremselysene på 2004 Silverado er en enkel prosess som krever bare noen få verktøy og tar ikke mer enn 10 minutter. Fordi bremselysene er viktige for din egen sikkerhet, så vel som andre på veien, bør de være løst så snart som mulig. Du trenger
Phillips skrutrekker
Replacement pære (1157)
Wrench
Replacement sikring
Vis flere instruksjoner
en

Park Silverado og slå av motoren. Åpne bakluken.
2

Fjern de to bakre monteringsskruene nær halen gate låsen. Trekk ut lampen montering. Kontroller at alle tre ledninger er koblet riktig og at alle tre pærer er satt riktig. Hvis bremselysene er fortsatt feil, kan pæren må skiftes ut.
3

Koble ledningsnettet fra den øverste pære som er bremselys. Trykk inn utløseren og roter kontakten mot klokken for å fjerne det fra forsamlingen. Trekk den gamle pæren ut av kontakten og plassere en ny pære i kontakten. Tørk den nye pæren med en ren klut før du installerer den. Erstatte kontakten inn i forsamlingen og drei det med urviseren for å låse den på plass. Reinstallere baklykt montering og de to bakre monteringsskruene. Lukk bakluken. Hvis bremselysene er fremdeles ikke virker, kan det være et problem med sikringen.
4

Åpne panseret på Silverado. Bruk en skiftenøkkel for å koble fra minuspolen på batteriet og koble den positive terminalen.
5

Løft dekselet på under panseret sikring blokk på førersiden av bilen. Finn sikring merket "STOP LP." Dette er det stopp lampesikringen. Hvis metallstangen inne er brutt, har sikringen gått ut og bør byttes ut med en sikring av samme strømstyrke. Hold sikringen mellom tommel og pekefinger, og trekk den ut. Plasser den nye sikringen i sikringsskapet blokken. Sett på dekselet tilbake på under panseret sikring blokk og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65828.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer