Slik feilsøker Dodge Intrepid motorproblemer

Feilsøking en Dodge Intrepid motor kan være tidkrevende hvis du ikke vet nøyaktig hva du leter etter. The Intrepid On-Board Diagnostic system kan bidra til å strømlinjeforme prosessen, men det er ikke en sølvkule. Datastyrt motordiagnostisering vil aldri løse problemet, men det kan gi et konkret sted å starte. I tillegg kan det hjelpe til å sette sammen en liste over målrettede motor steder, som hver har hatt en nylig historie med funksjonsfeil. Hvordan bruke OBD systemet avhenger av Intrepid produksjon året. Du trenger
OBD-II scanner
Blyant
Notepad
Vis flere instruksjoner
1995 Dodge Intrepids og tidligere
en

klatre inn i Intrepid førersetet. Plasser en blyant og notisblokk på dashbordet over rattet
2

Sett Intrepid nøkkelen i tenningen og vri til "On" og "Off" i følgende rekkefølge:. ON-OFF-ON -OFF-ON. Dette må gjøres i løpet av fem sekunder.
3

Plukk opp blyant og notisblokk du igjen på dashbordet og telle hvor mange ganger check engine lyset blinker. Kodene er tosifrede tall. Check engine lyset blinker det første tallet, og deretter vil det vente litt før du blinker det andre tallet. Lengre pauser vil bety avslutningen av en kode og begynnelsen på en ny. Skriv disse kodene ned.
4

Slå Intrepid elektriske system off og ut av bilen. Slå opp Chryslers check engine flash-koder på nettet, og kopiere de aktuelle definisjoner ved siden av de tilsvarende tall.
5

Tilbake til Intrepid og pop panseret. Start på toppen av listen, og undersøke motoren. Skrap ut kodenummer og definisjoner når du har fjernet dem fra betraktning.
1996 Intrepids og senere
6

Plugg en OBD-II scanner inn i Intrepid diagnostiske stikkontakt. Dette datalink sammenheng vil være under dashbordet på førersiden. Slå på skanneren hvis den ikke har en auto-start. Skannere alle opererer litt annerledes etter merke, så alltid gi preferanse til instruksjonene oppført i skannerens håndbok.
7

Slå Intrepid tenningsnøkkelen til "On" og starte det elektriske systemet. Din merkevare av scanner, men kan også kreve motoren i gang. Hvis skanneren ikke har auto-henting, må du også taste inn en kommando for å trekke kodene fra systemet. Hvordan du gjør det avhenger utelukkende på hvilken skanner du eier. Du må kanskje trykke på en knapp, eller du må kanskje bla gjennom menyer.
8

Consult skannerens håndbok for OBD-II koding beskrivelser. Mest skanneren håndbøker har disse mot baksiden. Håndboken vil trolig bare ha de generiske koder universelle for alle OBD-II kompatible biler. Din Intrepid brukerveiledningen vil ikke ha Chrysler supplerende OBD-II-koder, og du blir nødt til å finne dem på nettet.
9

generere en liste over problemer å feilsøke. Plasser feilkoder på toppen, siden de har skjedd nok til å utløse Intrepid kontrollampen for motor. Skanneren vil også ha tilgang til "ventende" koder. Mens disse feil ikke har hatt frekvens som feilkoder, er de fortsatt verdt å undersøke. Plasser disse kodene på den nedre delen av listen.
10

Åpne Intrepid panseret og undersøke motoren. Når du har utelukket en kode, krysser koden og definisjonen av på listen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66423.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer