Hva gjør en Automobile Heater Stop Blowing Enhver Air?

Varme og air condition systemer, enten i en bil eller et hjem, alt fungerer på samme grunnleggende måte. En bil klima kontrollenhet er vanligvis en kombinasjon mekanisme som kan bytte frem og tilbake fra varmt til kaldt når etterlyste. Blåseren fan er trolig den enkleste delen av systemet, og den som vil deaktivere alt hvis det mislykkes. Varme og Air-Conditioning Basics

En ovn og air-condition-systemet fungerer ved å blåse luft gjennom en av to varmevekslere eller radiatorer. En av disse vekslere - fordamperen - er veldig kaldt, kjølt av kjølevann strømmer gjennom den fra air-condition kompressor og kondensator spoler. Den andre veksler - varmeapparatet kjernen - får sin varme fra motorens kjølevæske strømmer gjennom rørene. De fleste oppvarming og air-condition systemer bruker en enkelt vifte vifte for å flytte luft, og en ventil eller klaff i systemet som kanaler sin produksjon gjennom fordamperen eller varmeapparat kjerne.
Blown Fuse

p Hvis din viftemotor har sluttet å virke helt, så oddsen er bra at den gamle sikringen er involvert. Sikringer er det svake leddet i ditt elektriske system, utviklet for å overopphetes og bryte kretsen før et overskudd av strøm gjennom ledningen kan overopphetes det eller tilbehøret. Noen ganger sikringer ikke tilfeldig blåse som følge av alder, gjentatt varme sykling eller en midlertidig topp i systemet spenning. Andre ganger, derimot, en sikring slag fordi den gjør jobben sin: å beskytte systemet fra overbelastning

Årsaker mot sikringer
p Hvis du bytter sikringen. og blåser viften begynner å jobbe, og deretter sette det ut av tankene dine med mindre sikringen går igjen. Men hvis du bytter sikringen, og den løser ut igjen, så oddsen er bra at du har enten en kort eller en overdraw i systemet. Shorts skje når en strømførende positiv ledning kommer i kontakt med bakken. Den positive ledning kan være en bokstavelig ledningen som går inn i den motor eller de kan være inn til selve motoren. Elektriske motorer vil typisk overbelaste et system når de lekket ut, slik at en beslaglagt motor kan være feil så vel.
Kontrollsystem for luftstrøm
p Hvis bilens klimaanlegg systemet blåser kald luft når klimaanlegg eller vent fan er på, men gjør ingenting når du engasjere ovnen, så problemet er sannsynligvis i klaff eller ventil som styrer luftstrømmen. De fleste biler bruker et mekanisk system med en kabel eller vakuum kobling, eller et elektrisk system med en servo motor. Hvis vakuum system eller mekaniske overføringen mislykkes, kan kontrollen klaff standard til "kald" side og deaktivere varmeapparatet. Det samme vil skje dersom det elektriske systemet servo svikter eller hvis reguleringsventilen setter seg fast eller sitter fast på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68527.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer