Feil på oljetrykk senderenheten

Å miste oljetrykk i en motor kan være katastrofalt. Hvis oljen varsellampen tennes, må en sjåfør eller pilot fastslå om det er virkelig en motor feil, eller hvis oljetrykket senderenheten er feil. Ved å lese skiltene, kan du avgjøre om det er en dårlig avsender eller om noe annet er den skyldige. Plutselig oljetrykk tap

Når du kjører eller flyr, bør nålen i oljetrykkmåleren være i normalområdet. Hvis det faller plutselig til null, vet du at noe er galt. Ifølge University of Wisconsin, kan en feil olje trykkmåler indikerer en defekt olje senderenheten en defekt manometer eller et brudd i ledningsnettet.
Uberegnelig oljetrykk
< p> Uberegnelig oljetrykk er et annet tegn på at senderenheten kan være dårlig. Nålen i trykkmåleren kan starte ut i normalområdet når motoren er i gang, men plutselig begynner å handle uberegnelig. Nålen kan hoppe rundt fra null press til maksimalt trykk deretter tilbake til null vilt. Eller det vil riste og hoppe rundt i hele området.
Overdreven oljetrykk

Overdreven oljetrykk er et annet tegn senderenheten er dårlig. Nålen i oljetrykkmåleren vil stige brått til maksimum og bo der. Presset senderenheten blir deretter fast i "åpen" stilling, sender en falsk signal om at pumpen overarbeide eller en trykkventil blokkert stengt.
Testing og skifte
p Hvis oljetrykkmåleren viser noen unormale målinger, slik som overdreven oljetrykk eller nålen spretter rundt, bør alle motorsystemer bli testet av en kvalifisert tekniker. Hvis senderenheten er faktisk dårlig, det er billig og lett erstattes. Hvis bilen din ikke har en olje trykkmåler, men bare et dashbord varsellys, bilen skal testes av en kvalifisert tekniker som kan fastslå hvor feilen ligger ved hjelp av diagnostisk utstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65425.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer