Slik feilsøker en bil hovedenhet uten strøm

Bil hovedenheter er bilen underholdnings-og infotainment kontroll senter. De er vanligvis plassert i midten av dashbordet og er ofte ganske enkelt kontroller for andre audio-innretninger plassert et annet sted - forsterkeren eller HD-radio, for eksempel, kan faktisk være plassert i bagasjerommet eller under setet. Hovedenheten er koblet til bilen elektriske system. Problemer med bilen hovedenheten kan inneholde ingen makt, som er en korrigeres problemet. Du trenger
Bilstereo fjerning verktøy
Skrutrekker
Skiftenøkkel
Automobile sikringer
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hovedenheten fra streken ved å sette bilstereoen flytting verktøyet inn i sporene på venstre og høyre side av hovedenheten hvis hovedenheten vil ikke slå opp. Noen ganger trenger du to verktøy, en for hver side, og noen ganger kan du slippe den første siden, frigjøre nok bevegelse i ringen for å låse opp den siden, og deretter fritt motsatt side. Mange ganger rammen vil gå av først.
2

Look for ytterligere festene hvis hovedenheten ikke vil gli ut av sin singel eller dobbel-DIN-plass. Det kan være en stropp på baksiden av enheten som fester hovedenheten til brannen vegg med en bolt. Du må kanskje komme bak dash å angre bolten eller skru du dytter skrue, og gratis hovedenheten.
3

Undersøke de frigjorte hovedenheten og sørge for at strømmen er koblet. Det bør være en åtte-pinners kontakt godt festet. Prøv strømmen igjen.
4

Kontroller sikringene hvis hodet fortsatt ikke vil starte opp og de åtte pinner er koblet til hovedenheten. Sikringene kan være plassert på flere steder, blant annet i motorrommet, under dashbordet og i bagasjerommet. Ofte sikringsskapet vil ha en indeks trykket på den som skal hjelpe til med å identifisere sikringen. Se etter etiketter som "radio" eller "underholdning" eller lignende. Trekk den mistenkte sikringen ut med den medfølgende sikringen avtrekker og inspisere den for en pause i wire. Erstatte ødelagte sikringen med en som sikring og prøve hovedenheten igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67345.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer