Hva kodene betyr på en Camaro

The koder på en Camaro vises bare når noe er galt med bilen. Ved å koble en diagnostisk datamaskinen til riktig port, vanligvis plassert på passasjersiden av bilen, kan du diagnostisere hva som er galt. Den diagnostiske enhet spør datamaskinen som regulerer bil. Denne datamaskinen laster kodene som vises i den til diagnostisk dataskjerm. Brukerhåndboken av bilen vil inneholde en beskrivelse av hva hver nummerert koden betyr. Kode 33 & 34

Codes 33 og 34 bety to forskjellige ting for din MAP (manifold absolutt trykk) sensor. Kode 33 betyr at MAP sensoren fungerer under sitt nødvendig drift. Vanligvis denne koden vises når MAP sensor er i ferd med å mislykkes. Kode 34 vises når MAP sensoren fungerer på et for høyt nivå, noe som vil raskt brenne ut sensoren, som krever en erstattning for drivstoff regulering. Noen ganger, disse kodene slå opp når gasskappe har blitt forlatt av bilen, skrudd og kjørt. Uten bensinlokket på bilen, er det vanskelig for MAP sensor for å måle riktig mengde vakuum å bruke. Hvis denne koden kommer opp, gjøre visse at bensinlokket er på hele veien, fjerner kodene og prøve å kjøre dem igjen. Hvis samme kode kommer opp igjen, undersøke MAP sensor.
Kode 51

Kode 51 er vanligvis ansett for å være en bruker feilkode. Dette betyr at den diagnostiske ikke er koblet helt inn i sporet. Kode 51 kan også vises som kode 0 på diagnostiske datamaskiner laget før 1999. Koble den diagnostiske datamaskinen, fjerner kodene og koble den til igjen. Hvis det fortsetter å få feil som dette, ta det til et servicesenter. Denne koden kan også vises hvis den diagnostiske datamaskin ikke kan lese bilens datamaskin. Dersom kjøretøyet ikke vil sveiv, trenger maskinen undersøkt for å være sikker på at problemet ikke er bilens datamaskin i stedet for den diagnostiske maskinen.
Kode 13

Kode 13 vises når oksygen sensor begynner å få problemer. Biler kan tøffer eller har problemer "puste". Hvis luftfilteret ikke har vært rengjort på lang tid eller ikke i det hele tatt, har det renset. Fjerne koder på maskinen og se om det løser problemet. Hvis den ikke gjør det, bør bilen undersøkes for en dårlig oksygen sensor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65561.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer