Slik feilsøker Chevy Trucks

Chevy har produsert mange forskjellige lastebil modeller med varierende motor størrelser. Alle lastebiler krever strøm, drivstoff, en gnist og forbrenning å kjøre, men ulike modeller krever ulike feilsøking metoder. Alle de lastebiler produsert etter 1995 har evne til å vise motor problemer gjennom et diagnostisk leser. Alle de modeller produsert før 1995 må diagnostiseres ved å gjøre mekaniske observasjoner. Du kan begrense de potensielle problemene ved å lytte og føle for endringer i din lastebil ytelse. Du trenger:
Startkabler
Voltmeter
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

vri om nøkkelen og teste bilen for strøm. Blinke frontlysene og ta hensyn til de dash lys for flimring. Hvis strømmen er utilstrekkelig, bruk startkabler og en andre kjøretøy å hoppe starte bilen. Hvis batteriet fortsetter å miste makt, erstatte den og teste dynamoen med et voltmeter. Bytt dynamoen hvis det funksjonsfeil.
2

Åpne panseret og rulle ned vinduene hvis motoren ikke sveiv. Vri om nøkkelen og lytt etter et klikk. Lyden betyr starteren tennene er låst og motoren vil ikke starte før de blir låst opp eller en ny starteren er installert. Trykk på starteren med en hammer for å låse opp tennene. Også vurdere å fjerne starteren og ha det testet på en auto deler butikken.
3 p Hvis motoren, men holdes ikke starter, bilen mangler drivstoff eller mangler en gnist. Skift tennpluggene og prøver å starte. Hvis det mislykkes, krever forgasseren eller innsprøytningssystemet service.
4

kjøre bilen på en glatt overflate. Hvis motoren erfaringer overspenning, kan drivstoffpumpen gå dårlig. Bølgene indikere en mangel på drivstoff blir levert til motoren. Hvis bilen er vanskelig å styre, servostyring pumpe kreve erstatning. Vanskelighetsgrad styring er også knyttet til en engasjert firehjulstrekk system. Hvis bilen er låst firehjulstrekk, må overføringen tilfelle bli betjent.
5

Kjør trucken i varierende hastigheter for å teste overføringen. Hvis automatgir boder før skifte, må det være betjent. På manuelle modeller, vil en dårlig girkasse gjør det vanskelig å finne riktig gir og clutch vil føle virkelig løs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67795.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer