Silverado Transmission Problemer

De fleste Silverado problemer med overføringen er sentrert på hard skiftende eller fosser problemer etter stopp. Disse problemene kan skape sikkerhetsrisiko og bør bringes til en Chevrolet forhandler oppmerksomhet umiddelbart. Girspaken

På 2005 Silverados, kan lyset for overføring girspaken ikke lyse, som kan hindre føreren i å vite hvilket gir som er valgt, ifølge Motor Trend (se referanse 1).

Shift Solenoid

Noen Silverado sendinger kan ha problemer med å komme ut av tredje gir og kan være forårsaket av en defekt shift solenoid, ifølge lemonlawclaims.com (se Reference 3).
Jerking

Silverados automatgir kan ha problemer skifter fra første til andre gir med en hardt rykk, og sannsynligvis kan løses med en retrofit kit fra en Chevrolet forhandler (se referanser 2 og 3).
Bølgende

Silverado 2500 heavy-duty pickup utstyrt med en Allison 1000 automatisk mens i revers kunne rykk og surge . Det bør inspiseres av forhandleren, ifølge lemonlawclaims.com (se Reference 3).
Fortsetter Forward

På enkelte anledninger mens overføringen er kaldt, Silverado kan oppleve fosser etter bremsene brukes, og tvang sjåføren til å sette bilen i fri. En forhandler bør undersøke problemet (se Reference 3).
Fail Safe

En våt sikkerhetsbryter på dieseldrevne 2004 Silverado med Allison overføring kan kortslutte og tvinge opp sendingen i fail safe mode og hindrer den fra å forflytte seg (se Reference 3).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64348.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer