Problemer med en Clutch

Clutchen er en viktig del av et motorkjøretøy, men siden det er en komponent som er hyppig i bruk under reiser, er det utsatt for en rekke problemer. Mange av disse er et resultat av slitasje som kommer naturlig som et kjøretøy og deler alder, mens andre problemer kan oppstå på grunn av dårlig montert eller feil clutch systemkomponenter. Glidning

kjøretøyets eier kan finne at over tid, begynner hennes bilens clutch å skli, og dette blir spesielt tydelig når bilen settes inn et høyere gir, men er på reise rimelig sakte, eller er på vei opp en ås, f.eks. Glidningen er ofte forårsaket av slitasje på clutch plate, noe som betyr at clutch press plate utøver mindre kraft. Slitasjen på clutch platen vil bare bli verre, siden glidning vil produsere varme som legger til skaden, bemerket som på Automotive Koblinger nettside. Når du skifter en slitt clutch plate, er det også verdt å sjekke andre deler for skader, slik som trykkplaten, siden disse kan ha blitt påvirket av glidning problem også.
Slipp

p Hvis en clutch ikke slipper helt, kan motoren stoppe eller sjåføren kan ha problemer med å få bilen i gir. Dette er fordi en clutch som unnlater å frigjøre tydelig når pedalen holdes nede faktisk fortsetter å bevege den inngående aksel. Utløserlager problemer kan være forårsaket av en rekke problemer, som beskrevet av Automotive Koblinger nettside. Det kan være en dårlig installert eller defekt del tilstede i clutch-system, for eksempel en feilaktig posisjonert clutch-plate. Alternativt kan en komponent, slik som en pivot ball eller en utgivelse kabel være korrodert, løs eller skadet på annen måte. Det kan også være et problem med clutchpedalen selv.
Clutch Føles 'Soft'
p Hvis sjåføren er å trykke ned på kløtsjpedalen og clutchen føles litt svampete, er dette ofte et resultat av et problem med innholdet i bremsevæskebeholderen. Dersom bremsevæske reservoaret tømmes, kan nivået noen ganger falle under slangen knytte reservoaret til clutch master sylinder. Denne mangelen på bremsevæske resultater i luft i systemet, noe som gjør clutchpedalen føler "soft" når deprimert. Sjåføren bør sjekke reservoaret og fyll den om nødvendig.
Hvinelyd

Drivere kan oppleve en angiveri støy når de trykker ned clutchen på bilen sin. Selv om kløtsj støy kan ha en rekke årsaker, i dette tilfellet, er det ofte et resultat av en feil på en av lagrene funnet i clutch-system, for eksempel en frigivelse eller pilot peiling, som vist på Automotive muffer nettsiden. Disse lagrene bør kontrolleres og byttes ut med bedre versjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66574.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer