Feilsøking Holley Carburetors

Kanskje ingen andre selskap er mest nært forbundet med høy ytelse forgassere enn Holley. Holley forgassere er alle kalibrert på fabrikken for å gi optimal ytelse rett ut av boksen for de fleste bruksområder. Imidlertid kan faktorer som høyde og temperatur krever mindre justeringer. Heldigvis, Holley forgassere bruker en ganske enkel design, som gjør identifisere og fikse et problem ganske enkel. Choke Åpner for Soon

Bortsett Holley forgassere produsert utelukkende for racing formål, har hver Holley forgasser enten en elektrisk eller manuell choke. Formålet med choken er å begrense mengden drivstoff som kommer inn i motoren før motoren er varm. En choke som åpner for tidlig, noe som betyr før motoren er varm, kan det føre til steiling, backfiring eller en motor som overspenning eller snubler på akselerasjon.
Choke Åpner for sent
< p> En choke som åpner for sent er oftest assosiert med en grov tomgang, tenning miss, feiler eller svart røyk ut av eksosrøret. I ekstreme tilfeller, vil motoren på tomgang ikke i det hele tatt, typisk på grunn av en utilstrekkelig tilførsel av luft. Selv om motoren ikke har noen merkbare problemer, er dårlig drivstofføkonomi også en indikasjon på choken åpningen for sent.
Rough Idle grunn av feil Idle Blanding
< p> Hastigheten som en motor går på tomgang er bestemt av posisjonen til gassen når gasspedalen ikke er trykket ned, samt tomgangsblanding nåler. Disse nålene bestemme mengden av luft og drivstoff som kommer inn i motoren når motoren går på tomgang. Holley forgassere bruke to skruer for å justere denne luft /drivstoffblandingen. En feil tomgangsblanding er en vanlig årsak til en grov tomgang. Dette skyldes at blandingen kan ha enten for mye luft eller for mye drivstoff. Justeringen kan gjøres ved først å feste en vakuummåler til inntaksmanifold, deretter ved å dreie hver av de to skruene som ligger på måleelementet blokker inntil den høyeste turtall oppnås. Hvis motoren fortsatt idles grovt, kan problemet være en forgasser luftlekkasje eller et inntak manifold lekkasje snarere enn et problem med forgasseren.
Rough Idle grunn av luftlekkasjer
< p> Holley forgassere bruker en rekke pakninger for å hindre at luft slipper ut forgasseren. Noen ganger er disse pakninger svikter, noe som resulterer i luftlekkasjer. Luftlekkasjer kan føre til at motoren går glipp eller surge, tomgang grovt og selv slå tilbake. Fastsettelse av hvorvidt en luftlekkasje er til stede, og selv som pakningen er ansvarlig for lekkasjen, krever bare en sprayflaske fylt med vann. Slå av motoren på og la den gå på tomgang som best den kan. Ta av luftfilteret å avsløre forgasseren. Spray litt vann rundt sømmene av forgasseren, spesielt rundt bunnen av forgasseren der den møter inntak manifold. Pass på ikke å spraye vann ned i forgasseren eller annet motoren kan henge seg opp. Hvis det foreligger en lekkasje, vil vannet raskt tette lekkasjen. Hvis en lekkasje er tettet, vil motoren øker i hastighet eller den inaktive blir glatt. Legg merke til plasseringen av lekkasjen og erstatte den aktuelle pakningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64184.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer