Slik feilsøker Viskermotor Problemer på en Honda

The vindusvisker motor på en Honda styrer handlingen av vinduspusser arm og kniver. Motoren sitter vanligvis på passasjerens side av motorrommet og er montert til brannmuren med fire bolter. Normalt vil denne motor vare livet av kjøretøyet. Imidlertid må du kanskje feilsøke motoren hvis du opplever problemer med vindusviskerne for å bekrefte at motoren faktisk er problemet. Du trenger
New sikring
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringspanelet boksen i kupeen. Panelet dekselet er plassert på førersiden av bilen til venstre for rattet, eller under rattet i noen Hondas. Du må kanskje trykke to feste tappene sammen og trekke ned på sikringen panel cover, eller slå utgivelsen mot urviseren og trekk ned for å åpne dekselet.
2

Ta sikringen avtrekker fra luken og ta tak i hodet av sikringen for vindusvisker motor med sikringen avtrekker tennene.
3

Trekk sikringen rett ut av sikringsskapet og inspisere sikring for å være sikker på at sikringen er ikke ødelagt eller "poppet".
4

Bytt sikring hvis det er poppet, eller sette sikringen tilbake hvis det ser ut til å være OK.
5

Åpne panseret og finn vindusvisker motor. Det vil bli plassert på passasjersiden av motorrommet, og vil bli boltet til brannmuren i nærheten av pipen. Motoren ser ut som en lang sylindrisk beholder, og kan monteres i en 45-graders vinkel mot førersiden.
6

Sjekk alle ledninger som går til vindusvisker motor å sørge for at det ikke er slitt eller ødelagte ledninger. Hvis du oppdager skadet kabling, må ledningene betjent av en profesjonell mekaniker.
7

Kontroller den elektriske tilkoblingen kjører til vindusvisker motor er tilkoblet og at pluggen ikke er skadet. Hvis kontakten er skadet, må motoren og ledningene kontrolleres og skiftes ut av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64185.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer