Slik feilsøker en 2007 Toyota Corolla CE

The Toyota Corolla ble først lansert i 1966. Det har gått gjennom en rekke re-design og oppgraderinger i sin 45 år lange historie. I 2007 ble det enkelt høyeste solgte kjøretøy, med mer enn 35 millioner solgte siden oppstart, ifølge Toyota. Fra tid til annen må du kanskje feilsøke 2007 Toyota Corolla CE hvis bilen ikke fungerer som den skal. Feilsøking alle kjøretøy begynner med å identifisere hvor problemet er, så eliminere mulige årsaker til det. Instruksjoner
en

Drive din 2007 Toyota Corolla og observere eventuelle uvanlige lyder eller vibrasjoner som kommer fra bilen. Hvis bilen trekker til den ene siden av veien, eller føles som det er litt risting fra side til side, så du bør ha justeringen av bilen inspisert. Hvis ikke korrigert, vil dekkene på din Corolla slites ujevnt og må byttes ut snart enn de vanligvis ville gjort.
2

Slå på air condition og vifte motor og bekrefter at begge fungerer som de skal. Hvis viftemotoren ikke fungerer i det hele tatt, åpner sikringsskapet og bruke de medfølgende sikringen pinsett til å fjerne sikringen for viftemotor. Kontroller plast ende av sikringen for å se om den metallstrimmel er brutt. I så fall er det gått en sikring og må skiftes.
3

Observer hvordan din Corolla reagerer når du bruker gasspedalen. Hvis bilen nøler litt du kan ha en plugget drivstoffilter. Forbrenningsmotorer krever rett blanding av luft og drivstoff i orden for dem å fungere skikkelig. Hvis det ikke er nok drivstoff komme inn i sylindrene da bilen kan gå ujevnt eller du kan merke en nedgang i akselerasjon. Snu Corolla av, åpne panseret og ta av in-line drivstoffilter. Hvis filteret er koblet erstatte den med en ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67933.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer