Uplander Transmission Problemer

Chevrolet Impala har blitt rapportert å ha problemer med overføringen, ifølge Car Klager nettside. Utsendelsen har vært kjent for å skli, være vanskelig å skifte i gir og mislykkes fullstendig, ifølge disse rapportene. Reparer Pal nettstedet har merket fem forskjellige overføring undersøkelser på uplander av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Transmission Slipping

Chevrolet Impala overføring har blitt forsinket i noen 2005, 2006 og 2007 års modeller av kjøretøyet. Den uplander begynner å miste makt når hvert gir blir flyttet inn, men gjør skift i gir etter denne pausen. Ingen bestemt årsak har blitt funnet å forårsake dette problemet, men Repair Pal har rapportert at ventilen kroppen trenger for å bli overhalt av forhandler, som hindrer ytterligere overføring slipping problemer.
Vanskelig å Shift Transmission

skifter girkassen vanligvis fra utstyr til utstyr i en langsom, jevn overgang, men noen Chevrolet Uplanders har blitt rapportert til å bli vanskelig å skifte. Noen uplander eiere har klaget over å måtte bruke en uvanlig stor mengde kraft for å få overføringen til å skifte i gir. Den uplander begynner å rykke og mister kraft før hvert gir er flyttet inn ved akselerasjon bilen. Overføring band har vært rapportert skyldige, ifølge Car Klager. Disse overføring band holder hvert gir på plass når en annen utstyr blir flyttet inn. Båndene løsne og forårsake girene til å vibrere på skiftende, noe som gjør uplander vanskelig å skifte fra utstyr til utstyr.
Transmission Failure

Noen Chevrolet Uplanders har vært sviktende tidlig. Dette for tidlig overføring feil har blitt tilskrevet kontroll modul, som svikter, slik at overføring til overoppheting. Overføring væske kjører overopphetet hvis det gir av en brent lukt, og når oljen er ekstremt mørk i fargen. Dette symptomet er et tegn på at overføringen er i ferd med å mislykkes. Hvis kontrollen modulen er årsaken til denne overføringen svikt og overføring væske er overopphetet, må kontrollen modulen byttes eller omprogrammeres. Forhandleren kan gjøre denne reparasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65626.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer